Badminton Vereniging Almere

NK badminton voor Regioteams in Almere

In het weekend van 9 en 10 juni 2007 wordt in ons eigen Sportcomplex De Toekomstgroep het Nederlands Kampioenschap voor regioteams gehouden. Er doen 24 teams mee uit alle badmintonregio’s, te weten de regiokampioenen van de gemengde teams, de herenteams en de jeugdteams. Badminton Vereniging Almere is altijd zeer succesvol geweest bij de jeugdkampioenen. De afgelopen acht jaren werd de Nederlandse titel maar liefst zesmaal in de wacht gesleept, waarvan de laatste vijf jaar op rij!

Dit kampioenschap staat te boek als het meest gezellige en sportieve toernooi in badmintonland. De Nederlandse Badminton Bond en de Badminton Vereniging Almere organiseren samen voor de 14de achtereenvolgende maal deze badmintonhappening in Almere en spelers en toeschouwers vermaken zich twee dagen lang. De Badminton Vereniging Almere is met één gemengd team en twee jeugdteams vertegenwoordigd in deze finalewedstrijden! Omdat BVA ook dit seizoen bij de jeugd weer kampioen werd bij de regio Noord-Holland en de nationale titel van vorig jaar mag verdedigen, doen er twee jeugdteams mee. De verwachtingen zijn hoog bij de jeugd. Ook wordt er dit jaar veel verwacht van het gemengde seniorenteam van BV Almere. Een seniorenteam dat overigens bestaat uit zeer jonge spelers!
De deelnemende verenigingen zijn SV Meteoor, BV Doesburg, BV Houten, BC Flair, BC Budel, BC United, BC De Flinters, De Arnhemse BC, BV Nijeveen, BC Flits, The BC Flying Shuttle ’57, BC Olympia ’56, BV De Plummklappers, BC Apollo, Sinar ’75, BC Gestel, BC Smash, BV Swish, BV Oner Ons en natuurlijk BV Almere.

De volgende spelers zullen de Almeerse kleuren verdedigen:

Senioren
Tessa Putters
Dorien Drees
Jordy Tukker
Harun Widjaja

Junioren 1
Sanne Berkelmans
Deborah van de Wal
Nikki van de Ven
Thijs Maassen
Steven van Puffelen
Rick Baak

Junioren 2
Evelyn Wu
Daisy Hoogland
Nienke Berkelmans
Ricardo Honing
Jules van de Vliet
Rick Blok

Vanzelfsprekend wenst het bestuur alle Almeerders heel veel succes!

De wedstrijden beginnen op zaterdag om 10.00 uur en dan worden de poulewedstrijden gespeeld. Op zondag worden de halve finales en de finales gespeeld. De toegang is vanzelfsprekend gratis in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk.

Reageer op dit bericht (“NK badminton voor Regioteams in Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)