Badminton Vereniging Almere

Jeugdspelen Aalborg binnen enkele weken, spelers hebben er zin in

Iedere zomer worden ergens in Europa in een partnerstad van Almere internationale jeugdspelen georganiseerd. Dit jaar zijn de jeugdspelen in de Deense stad Aalborg. 6 jongens en 6 meisjes zullen Almere gaan vertegenwoordigen tijdens de jeugdspelen in Aalborg op het onderdeel badminton.

We zijn wat laat uit de startblokken, maar de eerste training is inmiddels achter de rug en de spelers zijn razend enthousiast. Erik Staats, de trainer die afgelopen weken in het huwelijksbootje gestapt is heeft er ook zin in en zal in 3 speciale trainingen de spelers klaarstomen voor de spelen. 30 juli zullen ze afreizen naar het Deense Aalborg waar ze een leuke en sportieve week zullen meemaken.
Alle badmintonners worden ondergebracht bij gastoudergezinnen, zodat ze ook iets leren over het leven in de partnerstad. Ook hebben veel spelers nu al regelmatig via internet contact met de kinderen in Aalborg, omdat e-mail adressen al uitgewisseld zijn.

Onder leiding van Ernst van Stenus en Erik Staats zullen Leroy Brom, Thijs Maassen, Jules van der Vliet, Ricardo Honing, Patrick van der Hoek, Pieter Jan Hoeve, Rinske Deriga, Mireille van Daal, Nikkie Hosseinnia, Nienke Berkelmans, Kim Brouwer, en Shanice van Stenus een gooi doen naar de prijzen.

Leuk te vermelden valt ook nog dat Stephan Melein op persoonlijke uitnodiging van de Deense Coach Leo Dahl ook mee zal gaan naar Aalborg. Stephan heeft in vroegere tijden als jeugdlid ook eens Aalborg bezocht en is voor de jeugdspelen als we ze in Almere houden een zeer gewaardeerde kracht in de (badminton) toernooiorganisatie.

De eerstvolgende training is op woensdag 18 juli 19.30 uur.

Reageer op dit bericht (“Jeugdspelen Aalborg binnen enkele weken, spelers hebben er zin in ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)