Badminton Vereniging Almere

Mag ik even voorstellen…

De Jeugdcommissie kent een groot aantal nieuwe leden. Hoogste tijd om een voorstelrondje te doen.

Peter Groothuijse, de vader van Feng en Yu Mei, gaat volgend jaar het voorzitterschap van de JC op zich nemen.

Peter Verschoor, de vader van Richard, Mark, Sander en Robin, gaat volgend jaar samen met Fred Bron, de vader van Lindsey, de competitiebegeleiding doen. Fred hielp in het afgelopen seizoen al met de competitiebegeleiding van de B-jeugd. Dit jaar is de competitie-indeling behoorlijk gewijzigd. Hoe de precieze verdeling over de mannen wordt, laten we na de vakantie weten.

Jeannette van Cruchten, de moeder van Thomas, heeft zich al ontfermd over de organisatie rondom het kleurexamen van 23 juni j.l. Volgend jaar zal zij ook betrokken zijn bij andere JC-activiteiten.

En tenslotte ons jongste JC-lid: Tom van Groenigen. Heeft zich al bezig gehouden met de organisatie van de Tiener Trophy. Hij zal volgend jaar van elk team weer een foto maken en zich verder inzetten voor allerlei JC-activiteiten.

Met deze nieuwe mensen is de JC weer op volle sterkte. Echter voor allerlei activiteiten kunnen we altijd mensen gebruiken die willen helpen met bardiensten, entreegelden innen of zaalbegeleiding. Meestal wordt hierom gevraagd bij de uitnodiging; maar spontane aanmelding kan ook altijd.

Na zoveel nieuwe introducties zullen jullie je misschien afvragen wie er zijn weggegaan. Dit zijn Monique Berns (competitiebegeleiding A-jeugd). Zij is gestopt na de competitie. Ronald Blok, onze grote animator voor feesten en partijen heeft na het zwemfestijn op 16 juni j.l. afscheid genomen. Yvonne van Veen (competitiebegeleiding B-jeugd, clubkampioenschappen) en Bettina van de Wal (voorzitter) helpen nog even mee met de opstart van de JC in het volgend seizoen en zullen in oktober stoppen met de JC.

Voor het totale overzicht van de JC onderstaand de mensen die volgend jaar blijven. Wie precies welke activiteit gaat doen is nog niet zeker. Daarom heb ik er bij gezet wat zij in het afgelopen seizoen hebben gedaan:

Reageer op dit bericht (“Mag ik even voorstellen… ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)