Badminton Vereniging Almere

Aalborg: De eerste twee dagen zitten er alweer op!

Dinsdagochtend zijn we rond 09.30 uur aangekomen in Aalborg. Het was een zeer vermoeiende reis met maar weinig slaap. De badmintonners hadden namelijk andere plannen dan slapen en zo werd het een onrustige nacht, waarbij Patrick van der Hoek luid aanwezig was.

Aangekomen in Aalborg werden de spelers opgehaald door gastgezinnen en kon iedereen zijn dag vrij besteden. De gastgezinnen hadden al een uitje gepland en zo ging iedereen met een zwaar slaaptekort ook nog eens een dag naar een pretpark. De begeleiders hadden het rustiger en konden de dag besteden met wat bijslapen wat echt nodig was en het centrum verkennen. Om 18.00 uur kwam iedereen weer bijelkaar en zijn we met alle landen gezamelijk gaan eten alvorens ons op te maken voor de openingsceremonie. Op alfabetische volgorde van plaats verlieten wij als eerste het stadion en liepen wij in grote colonne onder leiding van een fanfare richting het openlucht theater waar de openingsceremonie gehouden werd. Het was een mooie show en we werden door vele mensen verwelkomt. Uiteindelijk gingen wij om 22.30 uur weer huiswaarts om te proberen nog wat slaap in te halen.

Dag 2; De eerste wedstrijden

Vandaag (woensdag) zijn de eerste wedstrijden gespeeld. De spelers hebben met kleine oogjes hun uitstekende best gedaan. Leroy wist al zijn partijen eenvoudig te winnen. Hetzelfde geldt voor Rinske, Mireille, Nikki en Jules. Het is erg jammer dat Thijs zijn single in drie games ietwat onnodig verloor. Het zal dus erg lastig worden om in zijn single een medaille te halen. We liggen op medaillekoers en morgen zullen wij weer ons uitstekende best doen om verder door te schuiven in het toernooi.

We houden u op de hoogte!

Erik, Ernst en Stephan

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. chris van der hoek op 01-08-2007 om 23:29 uur

  Beste jongens en meiden en begeleiding.
  Maak er wat leuks van deze dagen en laat ze een poeppie ruiken dat er met Almere niet valt te spotten en neem alle medaille's mee naar huis.
  En doe Leo de groetten van mij .
  En tot zondag,
  De groetjes van familie van der Hoek.

 2. Liesbeth Deriga op 02-08-2007 om 13:50 uur

  Goh Chris,

  Hoe kan het nu dat je zoon zo druk is, jij bent zo'n rustige vader.

 3. patrick op 02-08-2007 om 15:50 uur

  achjah zo vader zo zoon zeggen ze he :P het is hier erg gezellig en ik heb leo de groetten van je gedaan ;) maarja

  later

 4. kelly op 02-08-2007 om 22:10 uur

  patrick is the bestt :* :9

 5. Jos op 04-08-2007 om 19:34 uur

  Rinske is de beste :D :* :o:

Reageer op dit bericht (“Aalborg: De eerste twee dagen zitten er alweer op! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)