Badminton Vereniging Almere

BadmintonOverdag

De Badminton Vereniging Almere heeft voor zijn 200 jeugdleden een uitstekende jeugdopleiding. De wedstrijdspelers (19 teams) spelen van het laagste niveau in de regio Noord Holland tot het hoogste landelijke niveau, de eredivisie van het Nederlandse badminton, de Big Boss Liga. Ook hebben ruim 200 recreanten het reuze naar hun zin bij onze vereniging en ook voor 'aangepast badminton' kan men bij de Badminton Vereniging Almere terecht. Het zal een ieder bekend zijn. Voor het zogenoemde BadmintonOverdag vragen wij in dit bericht nog even speciaal Uw aandacht.

U kunt overdag badmintonnen bij onze vereniging en wel op de dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en op de woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur.

Op de woensdagochtend wordt er deskundige training gegeven door Leo Kountil. Op de dinsdagmiddag is het twee uur vrij spelen. En als U even wil pauzeren dan kan dat ook en onder het genot van een drankje in de kantine. De samenstelling van de groepen is heel divers en varieert van recreantbadmintonners tot oudwedstrijdspelers die nog graag 'professioneel' tegen de shuttle willen slaan. Ook kunt u (gratis) gebruik maken van de sauna en dat is allemaal in de prijs inbegrepen. Voor de niet-leden woensdagochtend € 3,75 per per persoon, dinsdagmiddag € 3,-- per persoon. En als U lid bent hoeft U niet te betalen.

Heeft U intresse kom dan gerust langs in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk, Bongerdstraat 6.

En U weet het, bewegen is gezond voor iedere leeftijd en op ieders niveau.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. pieter op 01-09-2007 om 15:53 uur

    Er is toch ook gewoon mogelijkheid om op zondag vrij te spelen? Of is er nou wél iets veranderd?

  2. Henk Staats op 01-09-2007 om 18:19 uur

    Op zondag spelen is alleen beperkt mogelijk na de jeugd- en seniorencompetitie.

Reageer op dit bericht (“BadmintonOverdag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)