Badminton Vereniging Almere

Ilse en het WK; eervol ten onder

Ilse Vaessen en Jorrit de Ruiter traden gister aan in de 2e ronde gemengddubbel op het WK in Kuala Lumpur. Zij speelden tegen het als 12e gelaatste koppel Tingting Zhao en Chen Xu. Enkele BVA-ers volgden de wedstrijd via de LiveScoring van Toernooi.nl, en kregen al mee dat de wedstrijd, zeker in de eerste set, toch een behoorlijk spannende partij moet zijn geweest. Lees hieronder het verslag van Ilse zelf:

Gister helaas verloren. Maar zeker geen slechte wedstrijd gespeeld. De eerste set ging eigenlijk best wel goed. De eerste set gingen we gelijk op tot aan 19-19 toe. Zij hadden toen een geluksbal via het net en konden ook het laatste punt scoren, dus de eerste set ging toch naar hun toe. In de tweede set stonden we aan de mindere kant voor ons. We hadden wind mee en konden daar toch moeilijker mee omgaan. We maakten dan ook meer fouten en zij gingen nog meer druk op ons zetten. De tweede set verloren we dan ook met 21-10.

Ik ben zeker niet ontevreden, van tevoren had ik dit niet verwacht dat we nog zo tegen hun zouden kunnen spelen. Nu is mijn eerste Wk dus voorbij, ik vond en vind het nog steeds ontzettend leuk. Er zijn heel veel mooie en goede wedstrijden te zien. en de sfeer die in de hal hangt is echt super gaaf. Ik denk dat er gister al zo'n 3000 man zaten te kijken in de hal en dat wordt nu met de dag meer. Ik kan tot zondag dus nog genieten van mooie wedstrijden en dan gaan we weer naar huis.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Martin Grim op 16-08-2007 om 14:28 uur

    Jammer van de verloren pot, maar mooie ervaring en goede training ;) voor de competitie! Volgende keer komen jullie vast verder!

Reageer op dit bericht (“Ilse en het WK; eervol ten onder ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)