Badminton Vereniging Almere

Nieuwe indeling en tijden jeugdtrainingen

Na veel inspanningen staat de nieuwe indeling voor de jeugd weer in de steigers.

Je zult zien dat er van ieder kleur maar 1 trainingsgroep is. Dat betekend ook dat er niet meer geschoven kan worden met tijden. De STC heeft veel gepuzzeld om alle groepen weer een plek te geven in het rooster met een beschikbare trainer en we hopen dan ook dat iedereen er weer vol tegen aan gaat het komende half jaar tot het eerste kleurexamen. In ieder geval veel plezier en op naar de volgende kleur!

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jos Wu op 19-08-2007 om 21:29 uur

  Dag,
  Ik keek net naar de "nieuwe indeling en tijden op de site". Prima weergegeven.
  Kijk ik onder het kopje Jeugd en vervolgensTOP junior dan staat hier de informatie over de indeling van afgelopen seizoen. Om verwarring te voorkomen lijkt het mij beter om deze informatie even van de site af te halen!!!
  Groetjes en iedereen: veel plezier met badmintonnen!
  Jos Wu

 2. Aisha op 20-08-2007 om 09:37 uur

  Aangepast :)

 3. daisy op 21-08-2007 om 12:50 uur

  waar moet ik trainen ik sta bij senioren en bij jeugd
  de eene zegt tegegn mij senioren en de ander zegt jeugd
  afz daisy

 4. Aisha op 21-08-2007 om 15:34 uur

  Daisy, jij gaat bij de senioren spelen :)
  dus hier staan jouw tijden: http://www.bvalmere.nl/senioren/trainingstijden

 5. sibel op 22-08-2007 om 16:57 uur

  ik heb een vraag: ik speel op zaterdag in wit 2 om half 9 tot 10 uur maar zijn die tijden verschoven??

 6. sibel op 22-08-2007 om 17:02 uur

  nog effe een vraagjee : ik zit in wit 2 mar op de site staat dat ik in wit 1 zit maar dat klopt niet.

Reageer op dit bericht (“Nieuwe indeling en tijden jeugdtrainingen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)