Badminton Vereniging Almere

Zes clubs komen met voorstel competitieprogramma Big Boss Liga

De badmintonverenigingen BV Almere, BCR’91, BV Slotermeer, BC Smashing, Van Zundert VELO en BV Van Zijderveld willen zo snel mogelijk een oplossing voor het conflict met de Nederlandse Badminton Bond (NBB) over het competitieprogramma voor de eredivisie van het badminton, Big Boss Liga (BBL) voor het seizoen 2007-2008.

De zes genoemde verenigingen zien de oplossing in het zelf aanbieden van een competitie-programma dat acceptabel is voor alle clubs die uitkomen in de Big Boss Liga. Dit voorgestelde programma is maandag 20 augustus 2007 naar het bestuur van de NBB gestuurd. De verenigingen verwachten uiterlijk 23 augustus 2007 een ( positieve) reactie van het hoofdbestuur. Vooruitlopend op de reactie zullen de zes verenigingen alle voorbereidingen treffen om de competitie in het weekend van 8/9 september 2007 van start te kunnen laten gaan.

Om herhaling van dit soort conflicten in de toekomst te vermijden hebben de verenigingen ook afgesproken een werkgroep te vormen om op de lange termijn tot een volwaardige topligacompetitie te komen.
Daartoe zal men zich onder meer de vraag stellen welke doelen wij met deze competitie willen bereiken.

Reageer op dit bericht (“Zes clubs komen met voorstel competitieprogramma Big Boss Liga ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)