Badminton Vereniging Almere

Aangepast schema BBL-wedstrijden komend weekend

Donderdagavond zijn de zes Big Boss Liga verenigingen die het niet eens zijn met het door de NBB opgestelde programma opnieuw bij elkaar gekomen om zich te beraden hoe het nu verder moet met de Big Boss Liga.

Even leek het erop dat de bond eindelijk toenadering zocht tot de zes clubs en zij kwamen met een nieuw voorstel voor het speelschema waarbij in grote lijnen het schema van de zes gevolgd werd. Amersfoort hield dit echter tegen, en eiste dat er volgens het ‘originele’ schema gespeeld zou worden. BCR kwam dinsdagavond echter niet opdagen bij Amersfoort en zo leek de bom gebarsten.

De zes clubs willen echter nog steeds graag met de overige twee clubs, Duinwijck en Amersfoort, en de Bond in gesprek, en daarom is er voor gekozen de wedstrijden van komend weekend gewoon af te werken.
Komend weekend speelt de Big Boss Liga een zogenaamd dubbelweekend. Rekening houdend met de beschikbare zaalruimte bij de diverse clubs zullen de volgende wedstrijden worden gespeeld:

Zaterdag:

BC Amersfoort Smashing zaterdag 29-9-2007 19:00 uur
BV Slotermeer BV Van Zijderveld zaterdag 29-9-2007 12:00 uur
Duinwijck BCR 91 zaterdag 29-9-2007 19:00 uur
Dekker Almere Van Zundert Velo zaterdag 29-9-2007 19:00 uur

Zondag:

BC Amersfoort Dekker Almere zondag 30-9-2007 14:00 uur
Smashing BCR 91 zondag 30-9-2007 18:00 uur
Van Zundert Velo BV Van Zijderveld zondag 30-9-2007 14:00 uur
BV Slotermeer Duinwijck zondag 30-9-2007 14:00 uur

Zaterdag eerste thuiswedstrijd Dekker Almere

Voor Dekker Almere betekent dit dat zij, in tegenstelling tot eerdere berichten, zaterdagavond thuis spelen tegen Velo en dat zij zondagmiddag afreizen naar Amersfoort. Wij hopen dat u zaterdag allemaal van de partij bent om onze spelers aan te moedigen. Bovendien kunt u zaterdag voor het eerst kennis maken met onze Engelse dame Rachel Howard. Wij zien u graag zaterdagavond in ons eigen Sportcomplex De Toekomstgroep!

De zes clubs verwachten volgende week te worden uitgenodigd bij de Bond om nu dan eindelijk met alle partijen in gesprek te komen en te komen tot een definitieve oplossing.

Reageer op dit bericht (“Aangepast schema BBL-wedstrijden komend weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)