Badminton Vereniging Almere

Bemoedigende resultaten op Junior Master in Duinwijck

Afgelopen weekend was het eerste verplichte toernooi van de spelers van het RTC in Almere. Voor veel spelers wordt het een moeilijk jaar omdat een groot gedeelte dit jaar in een oudere groep zal moeten spelen. Naast de RTC spelers waren ook andere Almeerders actief. Op zaterdag werd gecoached door Emmy en zondag aangevuld door Chris.

Er werd goed gespeeld en voor een eerste toernooi werden er bemoedigende resultaten geboekt. Los van de uitslagen was er een goede inzet van de spelers en ondanks soms een lastige loting zullen ook hier de meesten ons in de toekomst nog positief gaan verrassen.

Uitslagen:

Reageer op dit bericht (“Bemoedigende resultaten op Junior Master in Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)