Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere opent uit tegen Slotermeer

Dekker Almere opent het competitieseizoen van de Big Boss Liga 2007/2008 met een uitwedstrijd tegen BC Slotermeer. BC Slotermeer is het afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Big Boss Liga, maar speelde het seizoen 2005/2006 ook in de eredivisie van het Nederlandse Badminton, maar degradeerde toen. De wedstrijden tussen Dekker Almere en BC Slotermeer zijn altijd goed voor de nodige spanning en rivaliteit maar het blijft altijd sportief en zo hoort dat ook. Het wordt overigens wel tijd dat de gemeente Amsterdam zijn belofte richting Slotermeer eens nakomt en een nieuwe sportcomplex neerzet, dat een eredivisieclub zoals Slotermeer waardig is.

Als gevolg van gezondheidsproblemen van Ernst van Stenus zal de coordinator van de sporttechnische zaken, Chris Vlaar, als teammanager optreden van Dekker Almere. Wie er wat gaat spelen bij de mannen is op dit moment nog niet duidelijk en het is aan trainer-coach Yun Yong Wu om een keuze te maken. De mannen, Stephan Branderhorst, Robert Kwee, Jeroen van Moorst, Tim Vaessen en Erik Staats, zijn blessurevrij en dat geldt evenzeer voor de vrouwen. Ook Yvonne Sie en Ilse Vaessen zijn fit. De Engelse international Rachel Howard debuteert in het team van Dekker Almere. Vrijwel zeker is dat zij een single voor haar rekening zal nemen.

De wedstrijd BC Slotermeer tegen Dekker Almere wordt gespeeld op zaterdagmiddag 8 september 2007 om 12.00 uur in de Jan van Galenhal te Amsterdam.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Teus op 06-09-2007 om 20:28 uur

    Henk

    Begrijp ik het goed dat het conflict van de 6 clubs en de bond over de competitieopzet bijgelegd is. Of is dat er een van de categorie :wordt vervolgd

  2. Teus op 06-09-2007 om 20:29 uur

    oeps, ik zie het al, zie volgend bericht

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere opent uit tegen Slotermeer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)