Badminton Vereniging Almere

Eddy Odijk versterkt Sporttechnische commissie

De Sporttechnische Commissie is nu al één van de belangrijkste commissies binnen de Badminton Vereniging Almere. Het bestuur werkt aan een nieuwe organisatiestructuur en in die nieuwe organisatiestructuur zal de spilfunctie van de Sporttechnische Commissie er niet minder op worden. Zo regelt de Sporttechnische Commissie tal van faciliteiten zoals bijvoorbeeld trainers; zaalruimte en shuttles. Maar de Sporttechnische Commissie zal zich in de toekomst nog nadrukkelijk bemoeien met de teamindelingen van zowel de senioren als de junioren. Als gevolg van het feit dat Ernst van Stenus wegens gezondheidsproblemen rustig aan moet doen, neemt Aisha Krak, voorzitter van de wedstrijdcommissie, het voorzitterschap van de Sporttechnische commissie waar.

Aisha is dan ook bijzonder blij met het feit dat Eddy Odijk de Sporttechnische commissie (STC) te komen versterken.

Eddy is reeds enige jaren trainer bij Badminton Vereniging Almere en speelt al jaren in de landelijke competitie. Eddy zal binnen de Sporttechnische Commissie vooral werkzaam zijn ten behoeve van onze jeugdafdeling.

Dat Aisha blij is met de toetreding hoeft geen betoog. Ook het bestuur is er erg mee ingenomen. Maar er zijn meer commissies waar we vrijwilligers voor zoeken. Neem een voorbeeld aan Eddy Odijk en laat zien dat U geeft om de Badminton Vereniging Almere en dat U ook de handen uit de mouwen wilt steken. Meldt U aan bij één van de bestuursleden.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 12-09-2007 om 12:20 uur

  Of geef je op via http://www.bvalmere.nl/vereniging/vrijwilliger-worden :)

 2. Sabine op 12-09-2007 om 13:28 uur

  Is het misschien dan niet handig om te vermelden voor welke commissies je nog vrijwilligers zoekt en wat de taken zijn? Dan weten de mensen tenminste van te voren waar ze aan beginnen.

 3. Henk Staats op 12-09-2007 om 19:58 uur

  Beste Sabine,

  Er zijn verschillende commissies die dringend op zoek zijn naar ondersteuning.
  Zo is de kantinecie op zoek naar barvrijwilligers en de sponsorcie naar leden die daadwerkelijk de handen uit de mouwen willen steken.
  En ook de andere cies kunnen ondersteuning gebruiken. En vrijwilligers weten altijd van te voren waar ze aan beginnen. Ze worden zo volledig mogelijk ingelicht.

 4. Donovan op 15-09-2007 om 21:38 uur

  Gruezi mini alte nachbarn,

  super das du das macht!!! Viele besten grussen aus die Bergen,

  Donovan

  Ciao miteinander.

Reageer op dit bericht (“Eddy Odijk versterkt Sporttechnische commissie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)