Badminton Vereniging Almere

Mensen gezocht voor de organisatie van topevenementen

De Stichting Bevordering Topbadminton is op zoek naar mensen die kunnen helpen bij de organisatie van topevenementen in binnen- en wellicht ook buitenland. Het gaat om diverse functies...

Van http://www.badminton.nl/index.php?ID=1203,NL:

Verplaatsen van evenementen betekent ook zoeken naar mensen die daar bij willen en kunnen helpen. In Almere vindt binnenkort de Yonex Dutch Open plaats, maar later ook de NK het de EK teams. In juni 2008 vindt ook in Assen een groot evenement plaats. Komt u ons helpen?

In oktober vindt de Yonex Dutch Open plaats in Almere. Het is het eerste evenement dat in het nieuwe Topsportcentrum plaatsvindt. In februari 2008 volgen, ook in Almere, de Nederlandse Kampioenschappen en de Europese Kampioenschappen teams. In juni 2008 vindt in Assen het grote spectaculaire slottoernooi plaats van het Europese toernooicircuit van de Europese bond.

De Stichting Bevordering Topbadminton zoekt voor de organisatie van die diverse evenementen mensen die kunnen helpen met de organisatie. Dat gaat om diverse ‘soorten’ functies.

Heb je interesse voor een van de functies waarvoor we mensen zoeken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan sbt@badminton.nl. Zet in je mail er bij voor welk soort functie je een voorkeur hebt en wat je kwaliteiten zijn. Vergeet natuurlijk niet je naam, adres en woonplaatsgegevens en je leeftijd te melden.

Het is handig als je in de buurt van Almere of Assen woont, maar dat hoeft niet per se.

Reageer op dit bericht (“Mensen gezocht voor de organisatie van topevenementen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)