Badminton Vereniging Almere

Zowel Ilse Vaessen als Yun Yong Wu naar kwartfinale Belgian Open

Yun Yong Wu heeft zojuist de kwartfinale van de Yonex Belgian Open bereikt. Wu versloeg hiervoor de als eerste geplaatste Deen Kasper Oedum. Ilse Vaessen en Jorrit de Ruiter bereikten eerder vandaag de kwarfinale in het gemengd dubbel door het Nederlandse koppel Selena Piek en Jacco Arends te verslaan.

Wu

Wu overklaste de Deen in de eerste set al direct, en won de set met 21-14. In de 2e set maakt Wu wat meer foutjes, en ging de partij gelijk op. Mede door diverse onjuiste beslissingen van de scheidsrechter liep Oedum zelfs uit naar 17-13. Nadat Wu zijn beklag had gedaan bij de referee, werd een lijnrechter bijgeplaatst, en werd de partij vervolgd. Wu herpakte zichzelf en gaf Oedum nog slechts twee punten. Het werd 21-19 voor Wu.

Wu speelt morgenochtend om 10 uur de kwartfinale tegen de Duitser Roman Spitko.

Ilse Vaessen

Nadat Ilse en Jorrit vanmorgen in 3 sets wonnen van Gitte Koehler en Johannes Schoettler mochten zij het vanmiddag opnemen tegen de Nederlandse juniors Selena Piek en Jacco Arends. De winst was voor Ilse en Jorrit.
Het duo zal morgenochtend in de kwartfinale aantreden tegen het als eerste geplaatste Duitse koppel Kathrin Piotrowski en Ingo Kindervater.

De uitslagen zijn te volgen via toernooi.nl.

Reageer op dit bericht (“Zowel Ilse Vaessen als Yun Yong Wu naar kwartfinale Belgian Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)