Badminton Vereniging Almere

Brief uitnodiging voor gesprek op 22 oktober

Op 12 oktober 2007 om 15.30 uur hebben de verenigingen van de NBB een brief ontvangen dat zij toch bereid zijn om op 22 oktober 2007 met de clubs rond de tafel te gaan. Hieronder de brief.

Geacht bestuur,

Woensdagavond laat hebben wij geconcludeerd dat uiteindelijk de basis aanwezig is voor een hopelijk vruchtbaar overleg over het conflict over de Topliga. Graag nodigen wij u uit voor een gesprek op maandag 22 oktober a.s. om 19:30 uur. Aan de orde komen het wedstrijdschema voor de competitie 2007 – 2008 en de procedure die ertoe moet leiden dat alle betrokkenen bij de Topliga on speaking terms met elkaar komen. We hopen dat dit proces leidt tot een basis om over enkele maanden inhoudelijk met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomst van de Topliga.

Er is gekozen om het gesprek na de Bondsvergadering van 20 oktober a.s. te houden omdat tijdens deze vergadering onder andere de randvoorwaarden inzake de bandbreedte en het weekend van de regiokampioenschappen besproken zullen worden. De uitkomsten van deze bespreking kunnen dan meegenomen worden in het gesprek op 22 oktober a.s.

Wij verzoeken u om uiterlijk 16 oktober a.s. te laten weten of u bij het gesprek aanwezig zult zijn. U kunt dit telefonisch doorgeven of door een e-mail te sturen naar dir@badminton.nl.

De locatie van het gesprek is het NBC, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein, tel.030- 6026900.

Met vriendelijke groet,
BESTUUR VAN DE NEDERLANDSE BADMINTON BOND
I/o

Jos Nouwt
voorzitter

Reageer op dit bericht (“Brief uitnodiging voor gesprek op 22 oktober ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)