Badminton Vereniging Almere

Color Holland Toernooi Huizen

Lees volgend bericht en geef je op voor dit leuke toernooi!!! Zondag 21 Oktober 2007 Color Holland Jeugdtoernooi in Huizen Op zondag 21 oktober a.s. organiseert badmintonvereniging Huizen’96 het Color Holland Jeugdtoernooi. Dit toernooi is vooral heel erg leuk voor de beginnende competitiespelers, maar zeker ook voor de recreantspelers die nog geen competitie ervaring hebben. Je kunt dus ook al meedoen als je in trainingskleur Wit zit! Je wordt tijdens dit toernooi ingedeeld op sterkte en leeftijd, competitie- en recreantspelers in aparte poules. Je speelt uitsluitend dubbels, deze dubbels worden door Huizen’96 per partij samengesteld. Het toernooi begint om 10.00uur en zal (afhankelijk van het aantal deelnemers) afgelopen zijn om ongeveer 15.00uur. Het inschrijfgeld bedraagt 7 euro per persoon, voor dit geld krijg je wat te eten, drinken, een herinnering en misschien win je nog wel een prijs. Inschrijven kan door het sturen van een mail naar Jeannette van C ruchten jeannette.v.cruchten@bvalmere.nl (onderwerp: Color Holland 2007) of vul je naam en overige gegevens in op de inschrijvingslijst in de hal. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 14 oktober. Indien je inschrijft verwacht ik je op zondag 21 oktober om 9.00 uur in ons Sportcomplex De toekomstgroep (zelf vervoer regelen). Vandaar vertrekken wij gezamenlijk naar Huizen.

Reageer op dit bericht (“Color Holland Toernooi Huizen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)