Badminton Vereniging Almere

De Dutch Open in het nieuwe Almeerse Topsportcentrum

Ik was uitgenodigd om bij de officiele opening twee weken terug van het Almeerse Topsportcentrum te zijn, en toen was ik al onder de indruk van het werkelijk prachtige Sportcomplex. Er was toen een volleybalwedstrijd en een basketbalwedstrijd van de beide Omniworlden. Zonder meer heel leuk en de Rixax showgirls maakten het feest compleet. Maar afgelopen dinsdagmiddag was ik weer even en toen was ik nog enthousiaster, want toen was de topsporthal voorzien van vier prachtige badmintonvelden en de nodige professionele scoreborden. Het facilitairebedrijf van de NBB heeft zonder meer zijn best gedaan en het bijzonder fraai ingericht.

Ik onderschrijf derhalve volkomen de oproep van Aisha Krak om onze Almeerse deelnemers aan te moedigen, maar ga ook eens een kijkje nemen alleen al uit nieuwsgierigheid want Almere heeft er een schitterend sportcomplex bij!
En het beloofd druk te worden, want in de voorverkoop was er al 100% meer verkocht aan toegangskaarten voor de Dutch Open dan vorig jaar.
Kom dus ook geniet van het prachtige complex en het topbadminton.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Edje op 17-10-2007 om 18:11 uur

    Vorige maand al was de supercup handbal in deze nieuwe topsporttempel, wat een hal zeg!

  2. Monique op 17-10-2007 om 22:27 uur

    morgen Wu tegen Dicky! ;)

Reageer op dit bericht (“De Dutch Open in het nieuwe Almeerse Topsportcentrum ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)