Badminton Vereniging Almere

Dit weekend geen wedstrijden in de Big Boss Liga

Op dinsdag 9 oktober 2007 hebben de clubs uitkomend in de Big Boss Liga een schriftelijke reactie ontvangen van de NBB over het vervolg van de competitie. Een overleg zat er voorlopig nog niet in en BCR '91 werd beboet met € 500,--. U heeft van deze brief kennis kunnen nemen want hij staat op deze site. De inmiddels bekende zes BBL-verenigingen bleven desondanks aandringen op een overleg met het bondsbestuur. De NBB wilde alleen toezeggen dat er over ruim een week een gesprek mogelijk was, als dit weekend opnieuw het NBB-wedstrijdprogramma werd gevolgd. Maar over dit programma is nu juist alles te doen. De zes hebben derhalve voorgesteld dit weekend het programma te schrappen om na een rustperiode alsnog rond de tafel te gaan. Hierop heeft de NBB met een NEE geantwoord; er moet en zal gespeeld worden. Ondanks het feit dat de zes verenigingen het mes op de keel wordt gezet hebben zij besloten om dit weekend zeer beslist niet te spelen.

De NBB is vanmiddag om 14.30 uur duidelijk geworden dat er niet gespeeld wordt dit weekend en de NBB heeft hier ook melding van gemaakt op de NBB-site.
Zojuist, vanmiddag 12 oktober 2007 om 15.30 uur hebben de verenigingen van de NBB een brief ontvangen dat zij toch bereid zijn om op 22 oktober 2007 met de clubs rond de tafel te gaan. Daartoe zou de NBB op 10 oktober 2007 hebben besloten, althans dat staat vermeld in de brief.
Hoe het zij, zij het, maar de zes BBL-teams zijn verheugd dat er nu eindelijk overlegd gaat worden en vanzelfsprekend houden wij U op de hoogte.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 13-10-2007 om 13:30 uur

    "Dit weekeinde is er geen competitie in de Big Boss Liga, omdat een aantal clubs weigert te aan te treden."

  2. hans op 14-10-2007 om 17:21 uur

    Vanuit de ZIJLIJN: Niét spelen blijkt de enige taal die verstaan wordt.
    Een zeepbel t.w. kennelijk niet communicatief (kunnen?) zijn, in de kern arrogantie van de macht, verblinding vanuit bevoogdende eigendunk en eigen vermeende zekerheden is nu zichtbaar doorgeprikt. Het gaat hier dus zeker niet om een eerlijk sportbelang, het is geen oog voor spelersbelangen, maar voorop staat “WIJ" (enkele EGO’s) maken het samen (letterlijk) 'uit’ !! "Bekijk het maar spelers, publiek een potentieel geweldige competitie WIJ bestuurders kunnen de sport naar de knoppen helpen: zie toch hoe belangrijk we zijn. Ja, én we zijn handig, spelen elkaar de bal toe, staan lekker niet oprecht open voor kritiek en de ZWARTE PIET leggen we bij degenen die ons confronteren met wat al langere tijd de bende is – die wij er van gemaakt hebben. !!! Besturen vooruit-zien ? Nee, SPOOKRIJDERS !

  3. Henk Smit op 15-10-2007 om 10:53 uur

    Ook de uitslag van de wedstrijd Amersfoort-BCR '91 is bekendgemaakt.
    Naast de voorwaardelijke uitsluiting met een proeftijd van een jaar en een boete van € 500,00 is de wedstrijd "reglementair" op 8-0 gezet voor Amersfoort.
    Zie www.toernooi.nl bij Bondscompetitie 2007-2008 op
    25 september.

Reageer op dit bericht (“Dit weekend geen wedstrijden in de Big Boss Liga ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)