Badminton Vereniging Almere

Dutch Open 2007, “oeps ons schema”

Nu geen bericht over spelers, wedstrijden en uitslagen, geen problemen over de Topliga, maar een bericht van twee vrijwilligers die een enorm leuke dag hebben beleefd.

N.a.v. het verzoek van onze voorzitter en de NBB (op onze site) hebben René en ik ons opgegeven als vrijwilliger bij de Dutch Open en zijn ons momenteel aan het bekwamen in het beroep van “chauffeur”. Jullie kunnen ons de komende dagen treffen op de weg in twee witte busjes. Pas maar op…het is voor mij de eerste keer om in zo’n grote auto te rijden. Alles lukt wonderwel goed.

Gisteren begaven we ons naar Schiphol terwijl de meeste van jullie nog op één oor lagen: om 4.30 u het bed uit. Om 5.45 u landden daar de eerste spelers: namelijk de groep uit Singapore, 13 stuks, en niet Japanners zoals wij aanvankelijk dachten. Ze zochten hun intrek in het Bastion hotel in Lelystad.

Oeps ons schema: weer terug naar Schiphol voor de techneut van dit toernooi, bekend onder de naam Cytrax. Aankomst: 8.40 u. Vervolgens naar het Bastion hotel. Vrijwilligerswerk saai: nee dus. Oeps, ons schema, weer naar Schipol om daar een Engelse expert op te halen. Afgezet bij de nieuwe hal.

Oeps oeps, weer ons schema: de Singaporezen willen trainen: dus weer naar Lelystad: terug naar de Sporthal.
Dan een telefoontje van de coördinator van het vervoer Jenny om de busjes over te dragen aan de volgende chauffeurs: Stefan en Björn.

Voldaan weer thuis. Nu wachten op onze taak voor woensdag en vrijdag. We beloven jullie voorzichtig te rijden zodat een ieder met een goed gevoel op zijn bestemming aankomt. We wensen iedereen een geweldige Dutch Open!!!

Jos en René Wu

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 16-10-2007 om 17:45 uur

  Cytrax was toch die man uit The Hitch-Hiker, http://www.toernooi.nl/(S(ii023pff0qk5ia55totinpeq))/sport/photo.aspx?id=6530&photo=141 ? Liggen jullie contactgegevens nu ook op straat? :+

  Ik vond het al raar dat 'ie op http://www.badminton.nl/content/NL/240 met een schuilnaam staat, maar om dat ook in het echte leven door te voeren..

 2. sien op 16-10-2007 om 21:40 uur

  In Lelystad is er geen Bastion Hotel !!! Wel in Almere toch...
  Dus zijn jullie verdwaald....

 3. pieter op 17-10-2007 om 00:16 uur

  Lol wat een job :P.

 4. Ted van der Meer op 17-10-2007 om 09:47 uur

  Beste badmintonfans,

  Tijdens de Big Boss Liga-crisis heb ik deze website goed gevolgd. Als journalist heb je er veel aan.

  Nu wordt er een Dutch Open in Almere gehouden en daar wordt toch wel erg weinig reclame voor gemaakt.

  In het algemeen doet de Nederlandse Badminton Bond bijzonder weinig aan exposure om de prachtige badmintonsport te promoten.

  De problemen rondom de BBLiga zijn natuurlijk om van te smullen (eindelijk gebeurt er eens wat in de te stille badmintonwereld), maar als je een mooi evenement moet je dat van de daken schreeuwen!

  In ieder geval kom ik kijken. Jammer genoeg zal ik een van de weinige journalisten zijn. Badminton leeft niet meer zo. Doodzonde!!

  Ted van der Meer, journalist en directeur pr-bedrijf

 5. Hans op 17-10-2007 om 12:28 uur

  @Ted,

  Wellicht kan de NBB je inhuren om badminton in het algemeen en de NBB in het bijzonder te promoten.

  Blijkbaar heeft men Nieuwegein daar weinig kaas van gegeten!

 6. natasha op 06-07-2008 om 14:30 uur

  ik heb een beetje zitten zoeken maar ik kan geen adres vinden :(

Reageer op dit bericht (“Dutch Open 2007, “oeps ons schema” ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)