Badminton Vereniging Almere

Open dag aangepast badminton

Op zaterdag middag 27 oktober is er van 15 tot 16 uur een instuif uur voor aangepaste badmintonners (m/v). Nieuwe leden zijn welkom om eens kennis te maken met het badminton spel. Rolstoelers, staande spelers met beperkingen, iedereen kan langskomen.

Onze accommodatie is natuurlijk aangepast voor gehandicapten. De 2 daaropvolgende zaterdag middagen is er gratis training, speciaal bedoeld voor aangepaste badmintonners.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Marcel Smouter op 29-10-2007 om 10:47 uur

  Inmiddels hebben wij de open dag achter de rug, rolstoelen in de sporthal, douche stoelen geregeld door Thea, koffie klaar, en om halfdrie kon het feest beginnen.

  Vorige week zaterdag stonden Steven en Thea op de Doe dag in Waterwijk waar de opkomst niet echt groot was, maar toch zeker 5 personen die het badmintonnen wel zagen zitten/rollen/staan.

  Uiteindelijk kwamen er drie, waar ik zelf de naam niet meer |:(van weet, op de oproep af dat wij een open dag hielden deze dag, en gelijk zagen we dat ze enthousiast waren.

  Na twee uur heerlijk met elkaar gespeeld te hebben was het tijd voor een sportdrankje gesponsord door AA-drink, geregeld door Lida.

  De drie die er waren komen zeker nog twee keer terug want ze zagen hoe de sfeer was, en die was heel gezellig, mede door de vrijwilligers die er voor deze dag waren, Peter en Carla v/d Soest, Thea Prinsen en Steven Koridon, hebben in ieder geval hun best gedaan om het aangepast badminton groter te laten worden. Waar we vorig jaar nog met 4 man waren, zitten we met deze drie erbij al op drie mannelijke rollers, 4 vrouwelijke rollers en 6 staanders te spelen.

  Natuurlijk vergt dit best wel veel energie, om op een reguliere trainingsdag alles voor elkaar te krijgen en daarom zoeken we nog enthousiaste vrijwilligers om op de zaterdagmiddag van 14:30 tot 16:30 alles te begeleiden, Jeroen de Vries, en Patrick doen er alles aan om het goed te laten verlopen, maar er is zeker begeleiding te kort.
  We zoeken dus mensen die ons op deze dag begeleiden willen, dat houdt in:
  - meespelen
  - materiaal onderhouden
  - netten klaar zetten
  - mindervalide begeleiden in de rolstoel en naar de rolstoel.
  - etc

  Bij deze doe ik dus een oproep, voor vrijwilligers die ons begeleiden willen op de zaterdagmiddag van halfdrie tot halfvijf.

Reageer op dit bericht (“Open dag aangepast badminton ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)