Badminton Vereniging Almere

Rachel Howard naar kwartfinale Bulgarian Open

Dekker Almere speelster Rachel Howard heeft zich vanmiddag op de Bulgarian International geplaatst voor de kwartfinale in zowel het damesenkelspel, als het damesdubbelspel.

Terwijl BVA-ers Yun Yong Wu en Ilse Vaessen af reisden naar Saarbrucken voor de Bitburg Open, vloog Dekker Almere speelster Rachel Howard naar Sofia voor de Bulgarian International. Rachel won achtereenvolgens van Dominica Koukalova, Martina Benesova en Elisabeth Cann. In de kwartfinale wacht haar de Finse Anu Nieminen. Ook in het vrouwendubbel is Rachel nog actief. Morgen speelt ze met haar partner Heather Olver de kwartfinale tegen het als tweede geplaatste Bulgaarse koppel Vislova/Sorokina.

Bitburger Open

BVA trainer Yun Yong Wu en Dekker Almere speelster Ilse Vaessen spelen deze week de Bitburger Open, nabij Saarbrucken. Ilse verloor samen met Jorrit de Ruiter het gemengd dubbel in de eerste ronde. Wu reikte in het mannenenkel tot de kwartfinale. Daar wachtte hem opnieuw zijn Duitse clubgenoot Marc Zwiebler. In de Belgian International, een paar weken geleden moest Wu in de finale zijn meerdere erkennen in Zwiebler. Ook vandaag lukte het Wu niet om Zwiebler de baas te zijn. Wu verloor in twee sets.

Kwartfinales

Rachel speelt zaterdag eerst om 11:25 de kwartfinale in het vrouwenkel. Daarna start om 12.40 uur de kwarfinale in het vrouwendubbel. Helaas is er geen live scoring bij dit toernooi. Wel worden de uitslagen op toernooi.nl redelijk vlot bijgewerkt: http://www.toernooi.nl/sport/draws.aspx?id=17126.

Reageer op dit bericht (“Rachel Howard naar kwartfinale Bulgarian Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)