Badminton Vereniging Almere

Verslag 2de avond Pokerchallenge + verandering kalender

Afgelopen vrijdag is de 2de avond van de BVA Pokerchallenge gespeeld. Ondanks dat de opkomst ietwat tegenviel, er waren slechts 20 pokeraars van de 35 personen die zich van te voren hadden opgegeven, was het weer enorm gezellig en werd er wederom zeer hard gestreden om de fishes.

De verandering, die we hebben doorgevoerd, twee ronden van 1 ¼ uur in plaats van 3 ronden van een uur pakte goed uit. Een aantal pokeraars hebben het wel gezien na twee ronden, en nu zijn we ook wat eerder klaar (ca 24.00 uur in plaats van 1.00 uur).
De dagwinnaar bij de heren was Walter Budding met twee eerste plaatsen, Walter won een prachtig Heineken T-shirt, hij moet dit alleen een paar keer heet wassen voordat hij dit zal passen. Bij de dames won Tiffany Beetz voor de tweede maal. Zij is dus een voorname kandidaat voor één van de hoofdprijzen aan het einde van het toernooi. Tiffany won een Heineken badlaken.
Tevens werden twee aanmoedigingprijzen uitgedeeld en wel aan Monique Berns en Danny van der Putten.

Indien je nog niet hebt meegedaan aan de eerste twee ronden kan je nog steeds meedoen. Kom dan a.s. vrijdag 2 november naar de sporthal, we beginnen om 21.00 uur. Meedoen kan altijd, zelfs als je maar één ronde wil/kan. Je doet dan niet mee voor het algeheel klassement, maar je hebt wel een hele avond plezier.
Intussen staan de foto’s van de eerste BVA Pokerchallenge op de site, dus om de echte zin te krijgen moet je deze echt even gaan bekijken.

Vanwege verplichtingen van één van de organisatoren op de slotavond, hebben we besloten om deze een week te verplaatsen, dus in plaats van 23 november zal de slotavond op 30 november plaatsvinden.
De andere data zijn: 2 november (dus a.s. vrijdag) en 9 november.

Reageer op dit bericht (“Verslag 2de avond Pokerchallenge + verandering kalender ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)