Badminton Vereniging Almere

Big Boss Liga conflict

Het lijkt er op dat het zogenoemde Big Boss Ligaconflict toch nog een staartje krijgt. Onze vereniging is beboet wegens het niet opkomen in Haarlem, voor de wedstrijd tegen Duinwijck. De opgelegde boete bedraagt € 100,-- en tevens is ons voorwaardelijk met een proeftijd van één jaar de plaats van team 1 ontnomen. Nu zullen wij wel niet de enige vereniging zijn die beboet wordt, maar verrassend is het wel temeer daar in de vergadering van 22 oktober 2007 met het bondsbestuur de stellige indruk werd gewekt dat er niet beboet zou worden. Het ligt ook niet in het verlengde van de afspraken die er zijn gemaakt ten aanzien van het competitieprogramma. De zes vroegen om een aanpassing van het competitieprogramma en die is er gelukkig ook gekomen, maar we worden nog wel beboet, terwijl ons verzoek is gehonoreerd. Vooralsnog zullen we ons er maar niet al te veel over opwinden, wellicht is er nog sprake van een administratieve fout, maar als het niet teruggedraaid wordt, gaan de zes verenigingen opnieuw in overleg.

Tot nu toe 10 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk (2) op 02-11-2007 om 22:09 uur

  Kom, laten we die boete gewoon nemen en verder niet moeilijk doen. We gaan weer spelen, dat is het belangrijkst. We hebben de gok genomen door niet de komen opdagen, we wisten dat daar boetes aan vast zouden komen te zitten.

 2. Stephan op 02-11-2007 om 23:06 uur

  Hier maakt de NBB mijn inziens een fout. De wedstrijden zijn door de NBB AFGELAST nadat ze begrepen dat de clubs niet kwamen. Dan had de NBB het net als bij de eerste keer met BCR moeten doen; dus sturen van scheidsrechters etc.

 3. Henk Staats op 03-11-2007 om 08:01 uur

  Sterk punt Stephan.

 4. Edje op 04-11-2007 om 23:55 uur

  Laten we ons vooral niet druk maken om een boete van 100 euro. We kunnen weer spelen en we drinken er zaterdag gewoon een biertje op ;)

 5. Peter op 05-11-2007 om 22:54 uur

  @Stephan, jouw redenatie vind ik niet logisch. Het was zo duidelijk dat die wedstrijden niet door zouden gaan dat het belachelijk zou zijn geweest dat de NBB toch scheidsrechters naar die zaal had gestuurd, zodat ze nu een boete zouden kunnen rechtvaardigen. Een boete van 100 euro is in mijn ogen symbolisch om aan te geven dat het weigeren van het spelen van een wedstrijd niet de juiste oplossing is voor dit probleem. Wat Henk 2 en Edje zeggen vind ik verstandiger. Gewoon betalen en nu alvast na gaan denken hoe je kan voorkomen dat er volgend jaar weer zoveel ellende ontstaat rond het speelschema in de BBL.

 6. han op 05-11-2007 om 23:13 uur

  Redenatie van Stephan is wel logisch en m.i. zelfs juridisch steekhoudend; de belachelijkheid van de situatie zit aan een geheel andere kant. Hier gaat het niet om geld (honderd gulden) maar om de confrontatie met een onbetrouwbare (bestuurs)partner en arrogantie van de 'macht'waarmee het nooit te voorkomen is , nee zelfs te verwachten is dat er weer veel ellende ontstaat bv over speelschema's. Schikken kennelijk niet mogelijk. Zaterdag vooral gewoon een biertje drinken maar het rondje voor de (goede) zaak laat nog wel even op zich wachten.

 7. cock op 06-11-2007 om 10:10 uur

  Han, als je zaterdag een biertje gaat drinken, wel met euro's betalen hoor. Anders heb je weer een ander conflict.

 8. Edje op 07-11-2007 om 15:26 uur

  Als het een goede avond is geweest dan kan je heel laat op de avond met van alles je schuld betalen haha ;)

 9. cock op 07-11-2007 om 16:49 uur

  Edje, heb je het nu over je rugnummer?

 10. Edje op 08-11-2007 om 10:20 uur

  Of ga jij liever naar kassa 4? (leg em zaterdag wel uit)

Reageer op dit bericht (“Big Boss Liga conflict ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)