Badminton Vereniging Almere

Chris Vlaar coach bij Yonex Welsh International 2007

Chris Vlaar, technisch coördinator van onze vereniging (en nog veel meer), is op dit moment in Cardiff (Wales) waar hij optreedt als coach van het Nederlandse team, dat deelneemt aan de Yonex Welsh International 2007.

Onder de deelnemers ook Ilse Vaessen die samen met Jorrit de Ruiter als eerste geplaatst is in het gemengd dubbel. De eerste ronde wisten de Nederlanders inderdaad te winnen met tweemaal 21-13 van de Zweden Karoline Kotte en Johan Kasperi.

Het toernooi is, jammer genoeg niet live, te volgen op www.toernooi.nl

Reageer op dit bericht (“Chris Vlaar coach bij Yonex Welsh International 2007 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)