Badminton Vereniging Almere

DataBalk Almere thuis tegen Van Zundert Velo 3.

DataBalk Almere, team 3, speelt zaterdagavond 1 december 2007 om 19.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Van Zundert Velo 3 uit Wateringen. DataBalk Almere staat op een keurige vierde plaats in de 2e divisie afdeling 2 met 33 punten. Van Zundert Velo 3 is koploper met 40 punten. De eerste wedstrijd eindigde in Wateringen in een gelijkspel. Wil DataBalk Almere een plaatsje stijgen in de ranglijst dan zal er van Van Zundert Velo gewonnen moeten worden. Supporters zijn vanzelf van harte welkom komende zaterdag in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Reageer op dit bericht (“DataBalk Almere thuis tegen Van Zundert Velo 3. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)