Badminton Vereniging Almere

Open dag Aangepast Badminton weer een succes; vrijwilligers gezocht

Inmiddels hebben wij de open dag achter de rug, rolstoelen in de sporthal, douche stoelen geregeld door Thea, koffie klaar, en om 14.30 uur kon het feest beginnen. Vorige week zaterdag stonden Steven en Thea op de Doe dag in Waterwijk waar de opkomst niet echt groot was, maar toch zeker vijf personen die het badmintonnen wel zagen zitten/rollen/staan.

Uiteindelijk kwamen er drie, waar ik zelf de naam niet meer van weet, op de oproep af dat wij een open dag hielden deze dag, en gelijk zagen we dat ze enthousiast waren.

Na twee uur heerlijk met elkaar gespeeld te hebben was het tijd voor een sportdrankje gesponsord door AA-drink, geregeld door Lida.

De drie die er waren komen zeker nog twee keer terug want ze zagen hoe de sfeer was, en die was heel gezellig, mede door de vrijwilligers die er voor deze dag waren, Peter en Carla Van Soest, Thea Prinsen en Steven Koridon, hebben in ieder geval hun best gedaan om het aangepaste badminton groter te laten worden. Waar we vorig jaar nog met vier man waren, zitten we met deze drie erbij al op vier mannelijke rollers, vier vrouwelijke rollers en zes staanders te spelen.

Natuurlijk vergt dit eigenlijk wel veel energie, om op een reguliere trainingsdag alles voor elkaar te krijgen en daarom zoeken we nog enthousiaste vrijwilligers om op de zaterdagmiddag van 14:30 tot 16:30 uur alles te begeleiden, Jeroen de Vries, en Patrick doen er alles aan om het goed te laten verlopen, maar er is zeker begeleiding te kort.

We zoeken dus mensen die ons op deze dag begeleiden willen, dat houdt in:

Bij deze doe ik dus een oproep, voor vrijwilligers die ons willen begeleiden op de zaterdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere.

Reageer op dit bericht (“Open dag Aangepast Badminton weer een succes; vrijwilligers gezocht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)