Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere tegen Duinwijck 3

Vanavond 24 november 2007 om 19.00 uur speelt in Sportcomplex De Toekomstgroep team 2, Van Zoelen Almere tegen Duinwijck 3 uit Haarlem. Van Zoelen Almere voert de ranglijst aan in de 2e divisie afdeling 1 met 37 punten en Duinwijck staat op de tweede plek met 32 punten. Daarnaast heeft Van Zoelen Almere iets recht te zetten. De laatste wedstrijd werd met 5-3 verloren van de Hoornse BV en dat was toch een onverwachte nederlaag.

Er is dus alle reden om vanavond niet thuis te blijven, maar even gezellig naar Van Zoelen Almere te komen kijken en ze de misstap tegen Hoorn te vergeven.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Pieter op 24-11-2007 om 22:25 uur

  Hmmm,
  als het eerder was geplaatst, was ik wel gekomen.
  Maar nu al iets anders, jammer.

 2. Henk Staats op 25-11-2007 om 12:08 uur

  Beste Pieter,

  We zullen als het even kan belangrijke wedstrijden nog eens nader aankondigen, maar op deze site vind je in principe per team alle wedstrijden. En alle competitiespelers krijgen een wedstrijdboekje met daarin alle wedstrijden van alle senioren- en jeugdteams.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere tegen Duinwijck 3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)