Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere wint met 7-1 van Duinwijck 3

Van Zoelen Almere, team 2, heeft zaterdagavond 24 november 2007 in Sportcomplex De Toekomstgroep ruim gewonnen van Duinwijck 3. Het werd uiteindelijk 7-1 voor de Almeerders die daarmede op de ranglijst in de tweede divisie hun voorsprong op Duinwijck 3, dat op de tweede plaats stond, flink hebben uitgebreid. Van Zoelen Almere heeft nu 44 punten en Duinwijck 3 heeft 33 punten. Wellicht dat na dit weekend Amor uit Groningen de tweede plek oveneemt van Duinwijck 3.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Liesbeth Deriga op 26-11-2007 om 10:52 uur

    HBV 1 heeft de tweede plaats overgenomen

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere wint met 7-1 van Duinwijck 3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)