Badminton Vereniging Almere

Van Zundert Velo tegen Dekker Almere

Zaterdagavond 10 november 2007 om 19.00 uur speelt Dekker Almere de belangrijke uitwedstrijd tegen Van Zundert Velo uit Wateringen. Enige weken terug won Dekker Almere met 5-3 de thuiswedstrijd tegen Van Zundert Velo en dat zit de 'halve Hagenezen' vanzelfsprekend niet lekker. Zij willen een sportieve revanche, dat heeft supporter Ed ook al aangegeven. Dekker Almere wil het kunststukje van enige weken terug herhalen, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden.

Dekker Almere wordt niet geplaagd door blessures maar kan de mentale ondersteuning van de toeschouwers goed gebruiken en de spelers verzoeken U dan ook daadwerkelijk af te reizen naar Wateringen!

Reageer op dit bericht (“Van Zundert Velo tegen Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)