Badminton Vereniging Almere

Verslag derde avond BVA Pokerchallenge

De derde avond van de BVA Pokerchallenge was tot nu het meest succesvol (in ieder geval voor de organisatoren). Maar liefst 30 deelnemers hadden de kantine van Sportcomplex de Toekomstgroep weten te vinden om een avond te komen pokeren. We hadden dus 5 tafels vol (6 spelers per tafel). De kantine telt 7 tafels (inclusief de rokerstafel en exclusief de staantafels aan de sporthalkant), dus het zat goed vol.

Omdat het zo druk was en er een opperbeste stemming heerste, hebben wij het idee dat er ook meer recreanten die deze avond hadden gespeeld “bleven hangen”. Kortom een hele volle kantine, veel drukte en gezelligheid, exact de doelstelling die Kokkie & Blokkie van te voren voor ogen hadden.

De pokercompetitie was ook enorm spannend. Tot op het laatste moment was niet duidelijk wie de dagwinnaar zou worden. Na veel gereken en gecijfer bleek bij de dames Esther van Puffelen de meeste fiches vergaard te hebben, gevolgd door moeder Ineke (ja, ja er is heel wat Pokertalent in huize Puf aanwezig, alleen Kokkie laat het wat afweten). Bij de heren zelfs drie personen met evenveel punten. Dan geeft het doelgemiddelde (aantal totaal resterende fiches) de doorslag, zodoende kregen Gijs Berkelmans en Steven van Puffelen de runners-up prijs en mocht Bas Smouter de dagprijs in ontvangst nemen.

Aanstaande vrijdag 9 november is de vierde dag van de BVA Pokerchallenge. Ik zou zeggen: komt allen, laten we er wederom met z’n allen een topavond van maken!

K&B Entertainment

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk van Groenigen op 06-11-2007 om 17:00 uur

  Ook op de reguliere vrijdagavonden (dwz zonder de pokeraars) is het steevast gezellig doordat er regelmatig recreanten blijven "hangen" voor een drankje en een hapje.

 2. cock op 07-11-2007 om 09:16 uur

  Henk,
  dat ben ik volledig met je eens, volgens mij ben ikzelf regelmatig een van de laatste die de sporthaldeur dicht doeop de regulier avonden. Ik wil alleen aangeven dat er een verschil in sfeerbeleving is als de kantine geheel vol zit ten opzichte van de avonden dat er geen pokeraars zijn en dat "slechts" de bar en de rokerstafel zijn bezet.

 3. Kokkie & Blokkie op 09-11-2007 om 13:41 uur

  Dames en heren............... vergeten jullie het niet???

  Vanavond is het weer zover. Een gezelig avondje pokeren.
  Vorige week hadden we 30 deelnemers en was het bere, ehh .. ik bedoel vet gezellig.
  Heb je nog niet meegedaan maar kan je wel pokeren, kom dan vanavond om 21.00 uur in de hal om gezellig te pokeren.
  Wij hebben er nu al zin in. :)
  K&B :o:

 4. Aisha op 11-11-2007 om 11:34 uur

  Hoe staat het met de tussenstand?

 5. cock op 12-11-2007 om 09:20 uur

  Zullen we bij het verslag van de vierde dag toevoegen.

Reageer op dit bericht (“Verslag derde avond BVA Pokerchallenge ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)