Badminton Vereniging Almere

Verslag Kiekendief Mixtoernooi 2007

Behalve de Regionale Jeugd Kampioenschappen werd afgelopen zaterdag ook het Kiekendief Mixtoernooi gespeeld, in Lelystad. De afvaardiging van BVA bestond uit vier koppels: Robbert en Joanne Huisman, Eddy Holthuis met Jenny Mustamu, Joop en Sylvia Hoogeveen en Herman Bertsch met Cindy Voskuijl. We hebben het niet slecht gedaan, want drie van deze vier koppels gingen met een prijs naar huis!

Het was wel erg vroeg voor een zaterdagochtend. Om kwart voor negen werden we startklaar in sporthal De Rietlanden verwacht. Gelukkig was de kantine al om half negen open, zodat we mooi even wakker konden worden met een kop koffie.

Op verschillende plaatsen hing de poule-indeling aangeplakt. De spelers waren ingedeeld op sterkte, hetzij in de recreantenpoule, hetzij in de poule met wedstrijdspelers. In de ochtend speelde iedereen drie of vier wedstrijden afhankelijk van het aantal koppels in de poule. Er werd sportief gespeeld en de sfeer was meer dan uitstekend.

Voor de middag was er weer een nieuwe indeling gemaakt. Alle nummers één uit de verschillende poules speelden tegen elkaar (wel met onderscheid tussen recreanten en competitiespelers), de nummers twee enz. Iedereen speelde nog eens drie wedstrijden.

De wedstrijdleiding hield alle scores secuur bij en dat bleek wel nodig ook, want net zoals in de ochtend, eindigden sommige koppels met evenveel punten, waardoor er gekeken moest worden naar de gescoorde punten voor en tegen. Alle hulde overigens voor de organisatie, want het verliep allemaal vlekkeloos, ook de tijdsplanning. Stipt om vijf uur was de prijsuitreiking.

Het was een heel gezellige dag. Dit toernooi is zeker een aanrader!

Spelers van het Kiekendief 2007 toernooi

Foto van de prijswinnaars

Reageer op dit bericht (“Verslag Kiekendief Mixtoernooi 2007 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)