Badminton Vereniging Almere

DataBalk Almere uit tegen Van Zijderveld 5

Ook een leuke wedstrijd is de uitwedstrijd van DataBalk Almere, team 3, tegen Van Zijderveld 5 uit Amstelveen op 8 december 2007. DataBalk Almere staat met 35 punten op de vierde plaats in de tweede divisie, afdeling 2, en Van Zijderveld 5 staat met 20 punten op de zevende plaats. DataBalk Almere zal de nodige punten willen pakken om zich definitief veilig te spelen en zelfs nog de weg omhoog op de ranglijst te vinden en Van Zijderveld staat vanzelfsprekend liever zesde dan zevende op de ranglijst. Dat belooft een leuke en spannende wedstrijd in het Amstelveense.

Reageer op dit bericht (“DataBalk Almere uit tegen Van Zijderveld 5 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)