Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere komende zaterdagavond uit tegen Duinwijck

Zaterdagavond 29 december 2007 om 19.00 uur speelt Dekker Almere in het kader van de Multimate Liga een uitwedstrijd tegen het Haarlemse Duinwijck. Beide ploegen troffen elkaar nog niet in de competitie 2007/2008, dus refereren aan de vorige wedstrijd is in dit geval niet mogelijk. Wel is Dekker Almere vastbesloten wat meer afstand te nemen van de plaatsen zeven en acht op de ranglijst en wat meer aan te haken bij het op de vijfde plaats staande Smashing. Alhoewel 'de prijzen' vrijwel verdeeld zijn in deze competitie wordt het ongetwijfeld een leuke wedstrijd en de spelers van Dekker Almere kunnen Uw support ook in deze uitwedstrijd heel goed gebruiken!

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere komende zaterdagavond uit tegen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)