Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere zaterdagavond tegen BC Amersfoort

Zaterdagavond 22 december 2007 om 19.00 uur speelt Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep een competitiewedstrijd tegen de koploper in de Multimate Liga, BC Amersfoort. Een unieke gelegenheid voor de Almeerse badmintonliefhebbers om de Nederlandse badmintontop aan het werk te zien want bij BC Amersfoort spelen nogal wat topper zoals Dicky Palyama, Eric Pang en Yao Jie. De vraag is of Robert Kwee zijn huzarenstukje in de uitwedstrijd tegen Amersfoort, de single winnen van Dicky Palyma, nog eens kan herhalen in Almere. De spelers van Dekker Almere kunnen Uw support heel goed gebruiken en namens hen is het verzoek aan U om toch vooral Dekker Almere te komen aanmoedigen. Wij rekenen op Uw komst!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. lieke P op 22-12-2007 om 22:38 uur

  was een leuke wedstrijd :D
  alleen jmmr dat ze met 1 - 7 hebbe verloren :'(

 2. Laura op 27-12-2007 om 10:02 uur

  Heey
  Helaas heb ik het niet gezien maar ik heb zo mijn bronnen hoe het was geweest :P He Lieke :P

  Jammer 1-7 volgende keer beter! ;)

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere zaterdagavond tegen BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)