Badminton Vereniging Almere

Nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2008

Op zondag 6 januari 2008 organiseert BV Almere de Nieuwjaarsreceptie in Sportcomplex De Toekomstgroep. Aanvang is 15.00 uur en de beoogde eindtijd is 19.00 uur, maar als het heel gezellig is, gaan we gewoon een uurtje door. Het bestuur van BVA heeft Kokkie en Blokkie gevraagd de organisatie op zich te nemen. Kernwoorden in het beleid van ons zijn gezelligheid en saamhorigheid, dus een nieuwjaarsreceptie past precies in de productportfolio van K&B Entertainment BV, de werkmaatschappij van Kokkie en Blokkie…

Bla, bla, bla, kan het ook iets simpeler worden beschreven…

Jawel, op 6 januari gaan we een feestje organiseren waarbij alle BV Almere leden en hun familie zijn uitgenodigd. De bedoeling is dat we in een gezellige sfeer elkaar een gelukkig Nieuwjaar gaan wensen, wat herinneringen ophalen van het afgelopen jaar en met elkaar gaan kijken wat we het komend jaar voor plannen hebben.

Wij zorgen voor een hapje en een gratis drankje kan er ook wel af, dus...

Tot op 6 januari!

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. cock op 13-12-2007 om 11:28 uur

  Vanaf 1 januari zal ik, met nog een paar miljoen Nederlanders, wederom gaan proberen om wat overtollige kilo's kwijt te raken. Alleen ik maak het mezelf wel erg lastig, want we hebben op de nieuwjaarsreceptie heel lekkere zelfgemaakte oliebollen! Jullie kunnen me helpen door op de NJreceptie te komen en een (paar) oliebol(len) te eten.
  Dus niet vergeten: 6 januari vanaf 15.00 uur BVA Nieuwjaarsreceptie!!!

 2. cock op 21-12-2007 om 14:04 uur

  Nog maar twee weken wachten en dan is de Nieuwjaarsreceptie. Wij hebben er al zin in, U ook?

  6 januari vanaf 15.00 uur, tot dan!!!

  K&B Entertainment BV

 3. DannyP op 21-12-2007 om 14:15 uur

  Zijn er oliebollen?

 4. cock op 21-12-2007 om 15:37 uur

  Natuurlijk, en.......zelfs zelfgebakken!!!!!!!

 5. Suus op 22-12-2007 om 10:41 uur

  He cockie en bockie! Tuurlijk ben ik ook van de partij.. Eerst moeten wij, team 9, ff de treffers goed treffen, kunnen we daarna de overwinning vieren met jouw heerlijke vers gemaakte bollen! Heb je ook flappen?? En zet de wijn maar koud! tot dan fijne dagen allemaal
  Miss Rose/ Miss Vino :*

Reageer op dit bericht (“Nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2008 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)