Badminton Vereniging Almere

Sinterklaas op Pepernotentoernooi!!!

Het Pepernotentoernooi was weer een groot feest.

Nadat alle kinderen binnen waren en iedereen zijn baan gevonden had begonnen we het toernooi zo rond de klok van 17.00 uur. Opeens viel het licht uit en iedereen hield zijn adem in, er renden ineens een vijftal zwarte pieten door de hal.

Nadat Chris een praatje met de pieten had gemaakt was nog niet duidelijk of Sinterklaas dit jaar zou komen. We hadden hem ook dit jaar weer een brief geschreven en hem uitgenodigd bij ons toernooi. Maar ook nu leek het er op dat Sinterklaas ook dit jaar niet zou komen omdat de pieten Sinterklaas onderweg kwijt waren geraakt. De pieten gingen toch nog maar even naar buiten om te kijken of Sinterklaas in de buurt was. En tot iedereen zijn verassing kwam de Sint ineens onze hal binnenlopen.

Nog niet eerder was Sinterklaas op ons toernooi aanwezig geweest. Bij binnenkomst zag je, Sinterklaas zichtbaar genieten toen hij al die kinderen zag. Hij vond het prachtig om te zien hoe goed al die kinderen konden badmintonnen maar vooral om te zien hoeveel plezier de kinderen hadden met het spelen van hun sport, Badminton.

Natuurlijk vonden alle kinderen het ook een feest dat Sinterklaas en zijn 5 pieten in onze hal aanwezig waren. Een aantal werd zelfs uitgenodigd om bij Sinterklaas te komen en een liedje te zingen. Zelfs onze voorzitter Henk Staats lied luid en duidelijk horen dat hij de Sinterklaasliedjes nog niet vergeten was.

Om ongeveer 19:00 uur waren de wedstrijden afgelopen en kon de organisatie gaan bepalen wie de prijswinnaars waren:

baan 2 Yu Mei Groothuijse
baan 3 Deborah Nel
baan 4 Melissa Voorn
baan 5 Feng Groothuijse
baan 8 Dwayn Haantjes
baan 9 Koen Odijk
baan 10 Rosa Hondeman

Alle hulpouders bedankt voor jullie inzet.

De foto’s zullen z.s.m. op de site gezet worden.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. lobke op 06-12-2007 om 13:07 uur

    was vet hard;);)

  2. tom op 06-12-2007 om 21:19 uur

    http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2007-2008/pepernotentoernooi

  3. Henk Staats op 09-12-2007 om 10:26 uur

    De organisatoren van het Pepernotentoernooi verdienen een pluim. Het was heel erg leuk, prima ondeugende Pieten en een fraaie stoere Sinterklaas. Ik vond het erg leuk, en de kinderen waren heel erg enthousiast en daar gaat het om. Mijn complimenten!

Reageer op dit bericht (“Sinterklaas op Pepernotentoernooi!!! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)