Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere thuis tegen Van Zijderveld 4

Voor een ieder die Wijchen te ver weg vindt, maar toch een leuke badmintonwedstrijd wil zien, is hier de aanrader van de week. Thuis speelt zaterdagavond 8 december om 2007 om 19.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep, Van Zoelen Almere, team 2, tegen Van Zijderveld 4 uit Amstelveen. Van Zoelen Almere is koploper in de tweede divisie met 51 punten en Van Zijderveld is middenmoter met 25 punten. Voor Van Zoelen Almere zaak om toch weer te winnen en het Groningse Amor van het lijf te houden dat op de tweede plaats staat met 45 punten.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Sandra op 07-12-2007 om 13:29 uur

    zaterdag is het 8 december hoor!!

  2. Henk Staats op 07-12-2007 om 15:39 uur

    Bedankt Sandra, ik heb het inmiddels aangepast.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere thuis tegen Van Zijderveld 4 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)