Basketbal Vereniging Almere

BVA Jeugd Champions league

Ben je al een paar maanden of al wat langer aan het trainen en heb je zin om nu eindelijk eens een paar echte wedstrijden te badmintonnen tegen kinderen van je eigen sterkte, schrijf je dan in voor de Champions League.

De jeugdcommissie van BVA organiseert nu ook dit jaar weer de Champions League voor kinderen die nog geen competitie ervaring hebben maar die graag een echte badmintonwedstrijd willen spelen. De Champions League is een mini-competitie verspreid over de volgende zondagen; 3, 10 & 17 februari en 9 maart 2008.

Op deze vier zondagen speel je een echte conmpetitiewedstrijd tegen kinderen van je eigen sterkte.

Reageer op dit bericht (“BVA Jeugd Champions league ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)