Badminton Vereniging Almere

Color Holland Jeugdtoernooi in Huizen

Lees volgend bericht en geef je op voor dit leuke toernooi!!! Zondag 3 februari 2008 Color Holland Jeugdtoernooi in Huizen.

Op zondag 3 februari a.s. organiseert badmintonvereniging Huizen '96 het 2e Color Holland Jeugdtoernooi van dit seizoen.

Dit toernooi is vooral heel erg leuk voor de beginnende competitiespelers, maar zeker ook voor de recreantspelers die nog geen competitie ervaring hebben. Je kunt dus ook al meedoen als je in trainingskleur Wit zit! Je wordt tijdens dit toernooi ingedeeld in dubbels, deze dubbels worden door Huizen'96 per partij samengesteld. Het toernooi begint om 10.00uur en zal (afhankelijk van het aantal deelnemers) afgelopen zijn om ongeveer 15.00uur. Het inschrijfgeld bedraagt €7 per persoon, voor dit geld krijg je wat te eten, drinken, een herinnering en misschien win je nog wel een prijs.

Inschrijven kan door het sturen van een mail naar Jeannette van Cruchten, jeannette.v.cruchten@bvalmere.nl (onderwerp: Color Holland 2008) of vul je naam en overige gegevens in op de inschrijflijst in de hal. Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 22 januari. Indien je inschrijft, verwacht ik je op zondag 3 februari om 9.00uur in ons Sportcomplex De Toekomstgroep (zelf vervoer regelen). Vandaar vertrekken wij gezamelijk naar Huizen.

Reageer op dit bericht (“Color Holland Jeugdtoernooi in Huizen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)