Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen BC Duinwijck

Zondag 13 januari 2008 om 14.00 uur speelt Dekker Almere thuis de Multimate Ligacompetitiewedstrijd tegen het Haarlemse Duinwijck. De plaats van handeling is Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere. Op 29 december 2007 troffen beide teams elkaar ook in Haarlem en toen werd het 6-2 voor BC Duinwijck. Al voldoende reden voor de Almeerders om het in de thuiswedstrijd beter te doen, alhoewel ook deze wedstrijd in principe nergens om gaat. Duinwijck heeft zich geplaatst voor de playoffs en Dekker Almere wordt zesde, op ruime afstand gevolgd door BC Slotermeer en BCR '91, en speelt daarmede ook het seizoen 2008/2009 in de Multimate Liga.

Het is de laatste wedstrijd van het seizoen 2007/2008 voor Dekker Almere en voor U de laatste mogelijkheid om Uw favorieten dit seizoen aan te moedigen.
Rachel Howard, Yvonne Sie, Ilse Vaessen, Stephan Branderhorst, Robert Kwee, Jeroen van Moorst, Erik Staats en Tim Vaessen zien U graag komen zondag 13 januari 2008 om 14.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen BC Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)