Badminton Vereniging Almere

Marcel Smouter genomineerd bij de Almeerse Sportverkiezingen

Komende maandag 21 januari 2008 om 20.00 uur vinden in het Topsportcentrum Almere Poort de jaarlijkse sportverkiezingen plaats. Bij de gehandicapte sporters is onze eigen Marcel Smouter als rolstoelbadmintonner genomineerd bij de gehandicapte sporters. Marcel moeten het opnemen tegen het G-voetbalteam van Buitenboys en het G-hockeyteam van De Almeerse, voorwaar geen gemakkelijke opgave voor Marcel.

Marcel is de enige genomineerde van de vereniging dit jaar. Ik kan mij voorstellen dat U zich afvraagt waarom is Stephan Branderhorst met zijn Europese titel niet genomineerd bij de Almeerse talenten. Wel volgens de Almeerse regels kan dat niet want Stephan is ouder dan 16 jaar.
Bij de Flevolandse sportverkiezingen is Stephan wel genomineerd als Flevolands talent, maar daarover hebben we U al eerder bericht.
Dus komende maandag met z'n allen naar het Topsportcentrum om te kijken of Marcel de winnaar is!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. cock op 16-01-2008 om 09:47 uur

  Henk,

  In het verleden moest je kaarten hebben om bij de verlkiezingen aanwezig te zijn (kon je niet kopen, je werd ahw door de gemeente Almere uitgenodigd). Is dit veranderd? Maw kan iedereen die dit wil naar het Topsportcentrum gaan?

 2. Henk Staats op 16-01-2008 om 16:35 uur

  Cock, jij hebt gelijk. Als mensen naar de Almeerse Sportverkiezingen willen dan moeten ze een kaart hebben. Zijn er gegadigden, meldt U dit dan op deze site, en ik zal voor kaarten zorgdragen.

 3. Els Zoete op 25-01-2008 om 08:57 uur

  Beste Marcel,
  Als sportactieve basisschool volgen we natuurlijk de Almeerse sporters op de voet. We willen je feliciteren met de titel sportman van Almere 2007. Veel succes met de komende verkiezingen!
  Basisschool Caleidoscoop

Reageer op dit bericht (“Marcel Smouter genomineerd bij de Almeerse Sportverkiezingen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)