Badminton Vereniging Almere

Rabobank Almere sponsor vereniging

De Rabobank Almere zal als sponsor optreden van het Satellitetoernooi van de Badminton Vereniging Almere dat op 8 en 9 maart 2008 zal worden gehouden in Sportcomplex De Toekomstgroep te Almere. Daarnaast zal Rabobank Almere zich ook nadrukkelijk laten zien bij de clubkampioenschappen voor de jeugd.

Het bestuur is uitermate verheugd met het feit dat de Rabobank Almere als sponsor toetreedt tot het selectie groepje van sponsors van onze vereniging. In één van de komende weken zal de Rabobankorganisatie zich nadrukkelijk voorstellen op onze site.

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. roland branderhorst op 30-01-2008 om 15:13 uur

  We hebben afgelopen zomer onze rekeningen bij de Rabobank opgezegd omdat zij doorgaan met sponsoren van de wielrensport waar het elk actueel dopingschandaal het vorige deed verbleken.
  Als de Rabobank als hoofdsponsor van badmintonvereniging Almere op zou gaan treden,is dat zeker een overweging weer met hen in zee te gaan.

 2. Krijn op 30-01-2008 om 15:32 uur

  En ze sponsoren ook al de Young Professional of the Year verkiezing; http://www.youngprofessionaloftheyear.nl/sponsoren/rabobank - goed bezig Rabobank ;)

  Nou alleen nog een hypotheekje voor een tweedehands kledingwinkel in Almere Haven en dan ben ik helemaal fan van jullie! :7

 3. Henk Staats op 30-01-2008 om 15:51 uur

  Beste Roland,

  Ik zou als ik jou was inderdaad de Rabo-rekeningen weer activeren. Vraag anders eens naar David IJzerman een ijzersterke vertegenwoordiger van de Rabo Almere.
  Verder adviseer ik je de boodschappen in het vervolg bij de VOMAR te doen!

 4. Henk Staats op 30-01-2008 om 15:52 uur

  Beste Krijn,

  Als ik je ergens mee van diesnt kan zijn, dan hoor ik het wel :)

  Verder weet ik dat je in Haven woont en dat dit niet al te ver van de VOMAR is..........

 5. Krijn op 30-01-2008 om 16:03 uur

  Henk; die Vomar bezoeken we al regelmatig.

  We (m'n moeder en ik) hebben vorig jaar geprobeerd bij de Rabobank een hypotheek te krijgen voor het kopen van de winkel. Is jammer genoeg niet gelukt (banken zijn meedogenloos voor onderneemsters op leeftijd en jonge onderneemNerds die net begonnen zijn ;)). Vandaar dat m'n moeder nu het huis te koop heeft staan op http://tweedetrefpunt.nl/te-koop-grasmeent-96-almere-haven/ , het pand gewoon blijft huren en boven de winkel gaat wonen. Huren is alleen een stuk duurder, maar de Rabobank leek dat geen logisch argument te vinden :)

  Kun jij ze niet overtuigen? ;)

 6. Henk Staats op 30-01-2008 om 16:08 uur

  Beste Krijn,

  Dus je hoeft alleen nog maar je kaartnummer op te geven aan Jenny. Niet vergeten dus.
  Zie verder mijn aan jou gerichte mail.

Reageer op dit bericht (“Rabobank Almere sponsor vereniging ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)