Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere thuis tegen de Hoornse BV

Zaterdagavond 12 januari 2008 om 19.00 uur speelt team 2, Van Zoelen Almere, in de 2e divisie afdeling 1, tegen de Hoornse BV. Van Zoelen Almere is met 70 punten uit elf wedstrijden koploper in deze divisie en wil promotie naar de 1ste divisie zo snel mogelijk bewerkstelligen. De Hoornse BV staat tweede op de ranglijst met 61 punten uit elf wedstrijden dus het is in ieder geval voor beide teams een belangrijke wedstrijd en wellicht derhalve ook een spannende wedstrijd. De spelers van Van Zoelen Almere roepen U op hen vooral te komen ondersteunen want zij kunnen Uw support zonder meer gebruiken.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere thuis tegen de Hoornse BV ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)