Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere thuis tegen Slotermeer

Zaterdagavond 5 januari 2008 om 19.00 uur speelt team 2, Van Zoelen Almere, thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep, tegen het Amsterdamse Slotermeer 2. Van Zoelen Almere gaat aan kop in de 2e divisie afdeling 1 met 65 punten uit tien wedstrijden. Slotermeer 2 heeft, eveneens uit tien wedstrijden 47 punten. In het kader van het kampioenschap dat Van Zoelen Almere nastreeft is iedere wedstrijd van groot belang en daarom roepen de spelers van Van Zoelen Almere alle betrokkenen op om toch vooral Van Zoelen Almere te ondersteunen in de wedstrijd tegen Slotermeer 2. De eerste ontmoeting tussen beide teams in oktober 2007 liep uit op een krappe 3-5 overwinning voor Van Zoelen Almere.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere thuis tegen Slotermeer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)