Badminton Vereniging Almere

21e Laan van Spartaantoernooi Jeugdtoernooi Slotermeer zeer geslaagd!

Afgelopen zaterdag en zondag was het weer tijd voor het altijd gezellige Slotermeertoernooi. Dit toernooi werd aan de spelers van Top Junior geadviseerd en aan de RTC-spelers verplicht gesteld.

De toernooileiding had de ingeschreven spelers verdeeld in 4 groepen en daarbij vooral rekening gehouden met leeftijd.
Zaterdagochtend al vroeg, om 09.30 uur begonnen de eerste spelers hun wedstrijden en rond 21.00 ’s-Avonds waren de laatste wedstrijden van die dag. Ook de zondag begon bijtijds en na vele enerverende wedstrijden vond de prijsuitreiking plaats zo rond 17.30 uur.
Ook nu weer was het toernooi prima georganiseerd en is er in de gezellige en overzichtelijke hal zeer genoten van het enthousiasme van de kinderen, de intense betrokkenheid van de ouders en – niet te vergeten – de vrij te verkijgen appels, drop en spekjes. Zoals één van de organisatoren opmerkte: “we zien alleen maar ouders drop meepakken…”

In groep 4 speelden Daan Kusters, Feng Groothuijse en Lisa van Stenus . Alledrie waren zeer succesvol en gingen met één of meerdere bekers naar huis! Daan werd tweede in de enkel en tweede in de mix samen met Feng. Feng en Lisa wonnen de tweede prijs in de damesdubbel. Daarnaast won Feng de eerste prijs in de damesenkel!

In groep 3 speelden Ruben Wijnands, Koen Odijk, Mark Verschoor, Jayme van Elten, Alex Vlaar, Rodney Spruijt, Felix Kwa, Quint Top, Julia Heijmans, Natalya van de Laan, Sharon Brouwer en Rosa Hondeman. Mark en Alex werden tweede in de mannendubbel in deze groep. Jayme werd eerste in de mannenenkel en Natalya en Sharon werden eerste in het vrouwendubbel! Helaas kon Quinty Honing niet aanwezig zijn vanwege een blessure.

In groep 2 vonden we terug: Fabian Pereboom, Duco Golhof, Jeroen Tiebout, Wendy Naus, Manon Sibbald, Tara Timmer, Michelle Veerman, Melissa Hondeman, Marit Brink en Amy van Stenus. Tara behaalde een tweede prijs in de vrouwenenkel én behaalde een eerste prijs in de mix (samen met Ewout Beukers), Amy werd tweede (samen met Juliette Chen) in de vrouwendubbel én tweede in de mix samen Jayme van Elten (ze verloren van Tara en Ewout). Daarnaast behaalde Jayme zijn derde prijs dit weekend door met Jeroen tweede te worden in de mannendubbel.

In groep 1 tenslotte speelden Richard Verschoor, Branco van der Laan, Harry Hansen, Pieter-Jan Hoeve, Shanice van Stenus, Deborah van der Wal, Tessa Putters en Suzanne Hom. Deborah en Tessa werden eerste in het vrouwendubbel!

Een totaal van 33 spelers vanuit RTC en BVAlmere op een totaal van zo’n 150 deelnemers!

Reageer op dit bericht (“21e Laan van Spartaantoernooi Jeugdtoernooi Slotermeer zeer geslaagd! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)