Badminton Vereniging Almere

Champions League 2008

Afgelopen zondag 17 februari was alweer de derde en laatste speeldag van de BVA-Jeugd Champions League 2008.

Tijdens deze drie zondagen hebben 49 kinderen de ervaring kunnen opdoen hoe het is om met je eigen team een echte competitiewedstrijd te spelen. In totaal deden dit jaar 8 teams mee, naast 3 teams vanuit onze eigen jeugd deden er ook nog teams van Arcade en Gaasperdam aan dit toernooi mee. Tevens hadden wij dit jaar een combinatie team bestaande uit 3 heren jeugdspelers van Arcade samen met 3 dames jeugdspelers van onze eigen BVA.

Je zag gedurende deze drie zondagen de kinderen groeien in hun spel. Vooral de laatse dag was goed te zien wat kinderen de afgelopen weken allemaal bijgeleerd hadden en hebben de toeschouwers, die in grote getalen waren gekomen, kunnen genieten van heel wat leuke partijtjes badminton.

In poule A was het vrij duidelijk wie de kampioen van de poule zou worden maar, in Poule B was het spannend tot de laatste set wie de kampioen van deze Poule zou worden.

Alle kinderen ontvingen na afloop van het toernooi een medaille zodat niemand met lege handen naar huis ging. En na lang overleg heeft een deskundige jury uiteindelijk bepaald dat de prijs van de tekenwedstrijd, maak een reclamebord voor je team, naar het combinatie team van Arcade en BVA ging.

Danzij de hulp van vele vrijwilligers, achter de bar, trainers, jeugdleden en ouders die tijdens deze drie zondagen bereid waren om de kinderen op de banen te begeleiden en natuurlijk de kinderen zelf waren het drie leuke en gezellige zondagen. Wij hopen dat vooral de kinderen met veel plezier aan de Champions League terugdenken.

Standenoverzicht Champions League 2008

Poule A

Plaats Team Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren Punten Saldo
1 A1-Arcade 1 3 3 0 0 6 23-1
2 A3-Almere 1 3 1 1 1 3 11-13
A2-Gaasperdam 1 3 1 1 1 3 11-13
3 A4-Almere 2 3 0 0 0 0 3-21

Poule B

Plaats Team Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren Punten Saldo
1 B4-Almere 3 3 3 0 0 6 18-6
2 B1-Arcade 2 3 2 0 1 4 16-8
3 B3-Arcade/Almere 3 1 0 2 2 10-14
4 B2-Gaasperdam 2 3 0 0 3 0 4-20

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Paula Winnik op 28-02-2008 om 13:37 uur

    Het waren hele leuke zondagen. De kinderen hebben allemaal met veel plezier gespeeld. Poule B , B4-Almere 3, Van harte gefeliciteerd met jullie gouden plak. Heel goed gedaan hoor!!!!
    Groetjes Paula, mama van Emilio

Reageer op dit bericht (“Champions League 2008 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)