Badminton Vereniging Almere

Chauffeurs gezocht voor het EK-landenteams

Vanaf komende dinsdag, 12 februari 2008, wordt in het Almeerse Topsportcentrum het EK-landenteams gehouden. De organisatie is in handen van de Nederlandse Badminton Bond. Het facilitaire bedrijf van de NBB is nu al begonnen met het opbouwen van de banen, de elektronika, de computerapparatuur, de schermen en noem het maar op. Dat komt allemaal wel in orde, de NBB heeft immers een reputatie hoog te houden op dit punt. Wel is de organisatie van de NBB nog op zoek naar chauffeurs. Immers de hotelaccommodatie houdt niet over in Flevoland en dat betekent dat veel spelers op het oude land zijn gehuisvest en dat houdt weer in 'heen en weer rijden'. Als het U schikt en U het leuk vindt om kennis te maken met Europese toppers dan is dit Uw kans. Bel Eric Bakker, telefoon 06-53145989.

Reageer op dit bericht (“Chauffeurs gezocht voor het EK-landenteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)