Badminton Vereniging Almere

Gratis naar het EK met Yonex

Van 12 t/m 17 februari 2008 vinden in het Topsportcentrum in Almere de Europese Kampioenschappen voor landenteams plaats.

Bij zowel bij de mannen als de vrouwen plaatsen de eerste drie landen in de eindrangschikking zich voor de eindronde van de wereldkampioenschappen teams die van 11 t/m 18 mei worden gehouden in Jakarta (Indonesië), beter bekend onder de naam Thomas & Über Cup.

De Nederlandse vrouwen verdedigen in Almere de Europese titel die het twee jaar geleden in Thessaloniki veroverde. Voor Nederland was de titel een opstap naar een historisch succes later dat jaar. In Japan veroverden onze landgenoten toen het zilver bij de eindronde van de wereldkampioenschappen. Bij de mannen werd Denemarken Europees kampioen in 2006.

Onderstaande spelers zijn geselecteerd voor het Mannen Team: Dicky Palyama, Eric Pang, Rune Massing, Koen Ridder, Ruud Bosch, Jorrit de Ruiter, Jürgen Wouters, Saber Afif, Lester Oey, Dave Khodabux
Bij de Vrouwen zijn de volgende speelsters geselecteerd: Yao Jie, Judith Meulendijks, Rachel van Cutsen, Paulien van Dooremalen, Patty Stolzenbach, Yik Man Wong, Karina de Wit, Eefje Muskens, Ilse Vaessen.

Turkije is de eerste tegenstander van het Nederlandse vrouwenteam in de poulewedstrijden. De mannen treffen eerst Slowakije.

Dankzij Yonex kun je je het Nederlandse team aanmoedigen op het EK landenteams in Almere. Via de Yonex website kun je een gratis toegangsbewijs aanvragen voor dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 februari.

Meer informatie is te lezen op de EK-site: http://www.ecteams2008.nl

Reageer op dit bericht (“Gratis naar het EK met Yonex ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)