Badminton Vereniging Almere

Het ware verhaal rond de clubkampioenschappen ;) - en het inschrijfformulier!

Een tijdje terug kondigden we op de site aan dat de clubkampioenschappen eraan kwamen. Jeugd, senioren en recreanten spelen allemaal in hetzelfde weekend (15 en 16 maart), en iedereen kon zich voor 2 onderdelen inschrijven. Na wat opbouwende kritiek over de 'slechts' 2 onderdelen hebben we een oplossing gevonden, zodat de jeugd en senioren zich toch kunnen inschrijven in 3 onderdelen. Hieronder het hele verhaal, en het inschrijfformulier.

Omdat er door deze wijziging een hele hoop extra wedstrijden gespeeld gaan worden, moeten we wat schuiven. Besloten is om de senioren (3e klasse en hoger) op vrijdagavond 14 maart rond 20 uur al te laten beginnen met dubbels of mixen. Dit betekent dat die vrije speelavond voor de recreanten waarschijnlijk komt te vervallen. Waarschijnlijk, aangezien dit afhangt van het aantal inschrijvingen, partijen en de daarbij behorende banen op die avond. Dit laten we nog weten via de website.

De jeugd begint op zaterdagochtend met de partijen. Vanaf ongeveer 11 uur zullen hier ook de senioren, die dus uit kunnen slapen, bij komen.

De recreanten (en senioren in de 4e en 5e klasse) die meedoen, beginnen op zaterdagavond rond 19 uur met de dubbels of mixen, zodat we op zondag wat meer ruimte hebben.

Op zaterdagavond, waarschijnlijk tussen 17 en 19 uur, wordt er voor iedereen die zich daarvoor aanmeldt een buffet van Toko Sindjaja geregeld. (Groot)ouders van jeudgspelers, kinderen van recreanten en alle andere supporters zijn natuurlijk welkom om gezellig mee te eten! Er kan, net als vorig jaar, gekozen worden tussen bami of nasi. Beide varianten komen met een stokje saté en wat geneuzel eromheen. De kosten hiervan zijn € 6,- per portie. Op het inschrijfformulier kun je het aantal porties aangeven.

De groepen waar je je voor in kunt schrijven

Jeugd

Het kan zijn dat je door de trainers in een groep hoger of later geplaatst wordt, als dit voor eerlijkere poules zorgt.

Senioren

Recreanten

De kosten

De kosten voor spelers die met nylon shuttles spelen, bedragen € 2,50 per onderdeel. Voor de spelers die met veren shuttles spelen, vragen we € 4,- per onderdeel. Het inschrijfgeld dient bij binnenkomst betaald te worden bij de wedstrijdtafel.

Per wedstrijd met veren shuttles worden 2 shuttles beschikbaar gesteld. Extra shuttles kunnen bij de wedstrijdtafel gekocht worden.

Schrijf je in!

Tot 1 maart kun je je inschrijven voor de clubkampioenschappen. Jeugdspelers en senioren kunnen zich dus opgeven voor 3 onderdelen, recreanten (en 4e en 5e klasse spelers) voor 2.

De begintijden van je wedstrijden worden via de website en het publicatiebord in de hal bekendgemaakt.

Als je wilt dat wij een partner voor de dubbel of de mix voor je zoeken, vul dan niets in bij 'Mijn partner'.

Inschrijfformulier clubkampioenschappen 2008

Geslacht:

Ik (of iemand die ik meeneem) eet zaterdagavond voor € 6,- per portie mee:

Tot nu toe 32 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jos Kuipers op 16-02-2008 om 18:20 uur

  @ Krijn (denk ik) : Heel leuk dat gele ding, maar nu kun je niet meer op "home" klikken :P

 2. Krijn op 16-02-2008 om 18:22 uur

  @Jos: dan klik je op het grote BVA logo bovenin? :)

 3. Jos Kuipers op 16-02-2008 om 18:26 uur

  Haha, slim :+

 4. Krijn op 16-02-2008 om 18:34 uur

  Hoe kun jij trouwens dubbelen met Boyd in Groep 3? Boyd is veel te goed voor ons! :+ Dus die moet zich inschrijven in Groep 2...

 5. Thomas van Cruchten op 16-02-2008 om 19:38 uur

  Hallo Krijn,

  Ik ga met Jesper dubbelen. Ik zit in blauw, maar Jesper zit (net) in rood.
  Mogen wij ons voor groep 3 inschrijven???

  Groeten Thomas.

 6. Jos K. op 16-02-2008 om 23:36 uur

  Krijn, ik heb je gemaild met de oplossing :P

 7. Ricardo op 17-02-2008 om 17:03 uur

  wanneer word de loting ongeveer bekent?:P

 8. Toernooicommissie op 17-02-2008 om 21:13 uur

  De loting en tijden worden uiterlijk woensdag 12 maart bekend gemaakt.

 9. cock op 18-02-2008 om 09:42 uur

  Dit is natuurlijk niet correct. Om de wedstrijdspelers van dienst te zijn mogen ze nu 3 wedstrijden spelen (heb ik geen bezwaar tegen), maar.... dit gebeurt door een recreantenavond op te offeren (is niet acceptabel). Een betere oplossing is om op de trainingsavond van degene die er een partijonderdeel hebben bijgekregen (dus de donderdag) deze partijen ook te spelen dus...
  Donderdagavond de eerste wedstrijden
  Vrijdag "gewoon" recreanten + 4de en 5de klasse trainingen
  Zaterdag: verder met het toernooi.

  Zodoende ruilen de wedstrijdspelers tijd, en wordt er niets van de recranten afgenomen.

 10. Ernst op 18-02-2008 om 11:25 uur

  Dat is niet eens zo slecht gedacht van Cock. Het is het overwegen waard.

 11. Krijn op 18-02-2008 om 11:33 uur

  Hebben we overwogen, maar het is toch prettiger om op vrijdag te spelen, in verband met werk en de volgende dag.

  Waarschijnlijk zijn er vrijdagavond nog banen vrij, maar dit laten we weten als de inschrijvingen bekend zijn.

  En misschien zijn er ook een paar recreanten die normaal op vrijdag spelen, en door de extra zaterdagavond op de vrijdag niet komen.

  Ik denk dat het probleem wel meevalt, dat er vrijdagavond banen zijn voor zowel recreanten als wedstrijden van de clubkampioenschappen, dat er tot lekker laat gespeeld wordt, en dat we daarna met z'n allen een biertje doen. De volgende dag kunnen we allemaal uitslapen ;)

 12. Leonie H. op 18-02-2008 om 13:47 uur

  tot hoelaat wordt er door de jeugd gespeeld, ongeveer? (zaterdag)

 13. cock op 18-02-2008 om 15:14 uur

  Nee, niet uitslapen, de volgende dag moeten we clubkampioenschappen spelen, en zoals je weet, Krijn, bereid ik mij daar altijd zeer nauwgezet op voor ]:)

  En... dat we de volgende dag moeten werken vind ik niet zo'n goed excuus om recreanten te beperken op hun speelavond omdat een andere groep zo nodig ontevreden is met wat voor de verenigingen het beste was.

  NB afgelopen vrijdag was de hal behoorlijk vol, moest er zelfs af en toe worden gewacht met "inhangen"

  Maar goed, als dit de beslissing van de gezamelijke commissies is, zullen we ons erbij moeten neerleggen. Ik zal nog wel eens verbaal een robbertje met jullie uitvechten als ik je in de sporthal tegenkom.

 14. Krijn op 18-02-2008 om 15:50 uur

  Leonie: de bedoeling is tot rond etenstijd.

  Cock: dank voor je begrip. We zijn niet allemaal zo fit als jij ;) Of anders gezegd; sommige mensen moeten wel gewoon werken als ze op hun werk zijn ;p

 15. Ronald B op 20-02-2008 om 12:36 uur

  Beste JC, WC, RC & TC ik geloof dat ik het allemaal niet meer begrijp. In de afgelopen dagen is er heel wat afgeschreven over of we nu twee of drie onderdelen mogen spelen. Na een groot offensief van enkele leden is de organisatie toch gezwicht om het aantal wedstrijden te verruimen tot drie. Ook wij als 4de en 5de klassers en natuurlijk ook de recreanten hebben denk ik evenveel recht om aan drie onderdelen deel te nemen (wij moeten immers onze training en vrijspeelavond inleveren). Daarnaast zijn ook door ons al afspraken gemaakt met wie welke wedstrijden gespeeld zullen worden.
  De spelersgroep voor wie we nu overstag zijn gegaan speelt gedurende het gehele na seizoen al meerdere toernooien en zij hebben dan ook mogelijkheden te over om met hun maatjes te spelen.
  Wellicht ben ik een roepende in de woestijn en zal ik me in mijn lot moeten schikken maar ik wil jullie als JC, WC, RC & TC toch willen vragen om het e.e.a. nogmaals in overweging te nemen.
  Ik hoor graag van U

 16. Krijn op 20-02-2008 om 13:09 uur

  Ronald: jullie training is van 19 tot 20 uur. De wedstrijden beginnen om 20 uur, en zeer waarschijnlijk zijn er nog banen vrij.

  Ik had hier een hele lange reactie getypt, maar toen sloot ik per ongeluk m'n scherm. In het kort; ik ben het met je eens dat jullie net zoveel recht hebben op 3 onderdelen. Maar recreanten spelen al jaren in 2 onderdelen, en willen (volgens de RC) liever niet op 2 dagen spelen. 3 onderdelen past niet op 1 dag. Probleem. Oplossing: 4e en 5e klasse apart indelen. Kleine poules door weinig spelers/inschrijvingen. Probleem. Oplossing: op 2 dagen spelen en in 3 onderdelen laten inschrijven. Minder inschrijvingen, omdat recreanten niet 2 dagen kwijt willen zijn aan badminton. Probleem.

  Volgend jaar moet Kokkie & Blokkie Entertainment BV de clubkampioenschappen misschien maar organiseren, aangezien die goed zijn in verenigingsbreed werven en het tevreden maken van leden.

  Scheelt mij ook weer tijd.

 17. cock op 20-02-2008 om 13:33 uur

  Krijn

  Kokkie en Blokkie hadden "gewoon" de clubkampioenschappen gecombineerd met de Nacht van Almere. Heb je 8 uur langer om te spelen.

 18. Ronald B op 20-02-2008 om 13:35 uur

  Krijn, ondersttand een gedeelte uit het stukje hierboven.

  De recreanten (en senioren in de 4e en 5e klasse) die meedoen, beginnen op zaterdagavond rond 19 uur met de dubbels of mixen, zodat we op zondag wat meer ruimte hebben.

  Het probleem van 2 dagen spelen lijken we dusn toch al te hebben.
  Als er nu te weinig inschrijvingen komen spelen we helemaal weinig potjes. (ik mag niet zo lang aan de bar hangen) ;)

 19. Krijn op 20-02-2008 om 14:24 uur

  Cock: deal.

  Ronald: je hebt helemaal gelijk. Nou de RC daar ook nog van overtuigen.

 20. cock op 20-02-2008 om 14:48 uur

  Gaat je lukken met jouw overtuigingskracht. Als wij mee moeten helpen moet je maar roepen.

 21. teus op 20-02-2008 om 19:32 uur

  Dat jullie club kampioenschappen willen regelen en spelen, prima. Maar doe dat lekker in je eigen tijd en laat de vrijspelers op vrijdag avond met rust. Recreanten die mee willen doen kunnen best op vrijdag een aantal banen voor e clubkamp. reserveren. Net zoals de WC en JC spelers dit op hun eigen avonden kunnen doen . Kan iedereen doen waarvoor hij contributie betaald heeft

 22. Krijn op 21-02-2008 om 11:11 uur

  That's the spirit, Teus!

 23. teus op 21-02-2008 om 23:30 uur

  dank je wel, briljante opmerking/ondersteuning
  hou dat vast Krijn

 24. nienke op 22-02-2008 om 08:06 uur

  ik snap nog steeds niet waarom het niet gewoon in 2 weekenden wordt gespeeld. nu zijn de recreanten toch al voor een groot deel apart en moeten ze hun speelavond ook nog inleveren terwijl ze zelf niet eens 3 onderdelen mogen spelen.. ook niet echt eerlijk moet ik zeggen...... :+

 25. nienke op 23-02-2008 om 00:00 uur

  foutje wij zijn op vrijdag al apart van de recreanten :+

 26. Ricardo op 09-03-2008 om 12:05 uur

  Wanneer wordt de loting eigenlijk bekend?

 27. Toernooicommissie op 09-03-2008 om 18:47 uur

  Het streven is om uiterlijk donderdag alles bekend te maken.

 28. Monique op 12-03-2008 om 16:01 uur

  nou, als dat het streven is, dan hoop ik toch wel dat dat niet wéér een dag uitgesteld wordt. Hierboven wordt namelijk gezegd: woensdag.
  want het is toch wel handig om te weten of je vrijdag al moet spelen..

 29. Toernooicommissie op 12-03-2008 om 19:38 uur

  Er zijn vrijdag geen wedstrijden gepland.

 30. pascal op 12-03-2008 om 22:47 uur

  de loting en tijden worden vandaag bekend...komt het ook op de site te staan?? en zo niet....hoe kom ik er dan achter?

 31. coralien op 12-03-2008 om 22:56 uur

  staan op toernooi.nl

 32. Toernooicommissie op 13-03-2008 om 08:23 uur

  http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=19994

Reageer op dit bericht (“Het ware verhaal rond de clubkampioenschappen ;) - en het inschrijfformulier! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)