Badminton Vereniging Almere

Woensdagochtend badminton populair

Sinds ik mij een soort pensionado mag noemen, badminton ik op de woensdagochtend in Sportcomplex De Toekomstgroep. En ik ben bepaald niet de enige want vanochtend waren we met 36 meer of minder fanatieke spelers! Het lijkt wel iedere week drukker te worden en dat is ook niet zo verwonderlijk want het is gewoonweg uitermate gezellig. Maar het is ook weer niet alleen gezellig want bij trainer Leo Kountul moeten de spelers aan de bak. Ook steeds meer oud-wedstrijdspelers weten de weg op woensdagochtend naar Sportcomplex De Toekomstgroep te vinden en met de krakende knieën gaat het allemaal wat strammer en stroever, maar het spelplezier vergoedt veel.

Als Uw nieuwsgierigheid gewekt is, loop dan op de woensdagochtend gewoon even binnen in Sportcomplex De Toekomstgroep, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk en als U telefonisch nadere informatie wenst, bel dan overdag met de Almeerse badmintonlijn, 036-5230549. U mag mij ook privé bellen, 036-5313711.

Reageer op dit bericht (“Woensdagochtend badminton populair ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)